Will Smith și-a ieșit din minți la Gala Premiilor Oscar! L-a pălmuit pe Chris Rock, după ce a făcut o glumă la adresa soției lui: „Ține numele ei departe de gura ta” ”

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock după ce a făcut o ironie la adresa soției sale în vârstă de 50 de ani care suferă de alopecie.

Autor: Simona Costache

In articol:

Will Smith a avut o reacție violentă în cadrul Galei Oscar în momentul în care Chris Rock a făcut o glumă pe seama soției sale, Jada Pinket Smith, care suferă de alopecie, afecțiune care determină căderea părului. Mai exact, prezentatorul a spus că, din moment ce s-a ras în cap, ar trebui să apară în „G.I.

Jane” 2. Remarca lui Chris Rock l-a deranjat pe Will Smith, moment în care actorul s-a ridicat de pe scaun și i-a dat o palmă prezentatorului.

După ce Chris Rock a făcut o ironie pe seama soției lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, spunând că așteaptă să apară în partea a doua a filmului „G.I. Jane”, Will Smith a făcut un lucru nebunesc, așa cum s-a exprimat actorul ulterior. În vârstă de 50 de ani, Jada Pinkett Smith s-a ras în cap complet după ce a anunțat în mod public că suferă de alopecie.

Citeste si: Fiica lui Will Smith creste serpi in dormitor! Willow are deja 10 reptile!

Will Smith i-a luat apărarea soției sale și se pare că nu a gustat deloc gluma prezentatorului. S-a ridicat de pe scaun de lângă soția sa, s-a dus pe scenă și i-a dat o palmă lui Chris Rock, după care a revenit pe scaunul

lui.

„Ţine numele soţiei mele departe de gura ta spurcată!”, a strigat Will Smith spre Chris Rock, iar producătorii postului TV ABC au întrerupt imediat sunetul întregii transmisiuni.

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Asta a fost cea mai tare seară din istoria televiziunii”, a spus Chris Rock ulterior.

Will Smith și-a ieșit din minți la Gala Premiilor Oscar! L-a pălmuit pe Chris Rock, după ce a făcut o glumă la adresa soției lui „Ține numele ei departe de gura ta” ”

Will Smith

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: A murit actorul John Wesley din serialul Prințul din Bel Air

Will Smith și-a cerut scuze

Will Smith a fost și cel care a căștigat premiul Oscar pentru solul lui Richard Williams din filmul „King Richard”.

Actorul și-a cerut scuze ulterior, argumentând faptul că iubirea te poate face să recurgi la gesturi nebunești.

„Vreau să-mi cer scuze faţă de Academia de film americană, vreau să îmi cer scuze faţă de toţi colegii mei nominalizaţi. Iubirea te împinge să faci lucruri nebuneşti”.

„Richard Williams a fost un apărător neînfricat al familiei sale. În această perioadă a vieţii mele, în acest moment, sunt copleşit de ceea ce Dumnezeu îmi cere să fac şi să fiu în această viaţă. Mi se cere ca în viaţa mea să îi iubesc pe oameni şi să îi apăr pe oameni şi să fiu un râu călăuzitor pentru oamenii mei. Ştiu ce trebuie să fac atunci când noi toţi trebuie să rezistăm în faţa abuzurilor, când trebuie să rezistăm în faţa oamenilor care vorbesc prostii în această industrie. Trebuie să îi suportăm pe oamenii care nu ne respectă şi trebuie să zâmbim şi să pretindem că acest lucru este OK”, a adăugat Will Smith pe scena celei de-a 94-a ediţii a galei Oscar. 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Premiile Oscar 2022. Lista completă a câștigătorilor Premiilor Academiei Americane de Film

Nominalizări Premiile Oscar 2022. A fost publicată lista completă a nominalizărilor Premiilor Academiei Americane de Film

Premiile OSCAR 2022. Care sunt filmele cu cele mai mari șanse la premii

Conjuncția Luna-Marte de astăzi aduce schimbări în viitorul zodiilor

Anunț pentru cei care scot bani de la bancomat! Toți românii trebuie să știe

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Alertă pentru șoferi. Noi schimbări în Codul Rutier

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies