Willmark rupe tacerea si vorbeste despre despartirea dintre el si 'Dansez pentru tine'! Vezi ce declaratii a facut la Teo Show

Willmark a trecut printr-o despartire de trustul Pro. El nu mai face parte din juriul de la Dansez pentru Tine.##VIDEO114781##

Distribuie pe:

fara descriereWillmark a vorbit despre problemele prin care a trecut in ultima perioada la Teo Show. El nu este extrem de afectat de despartirea de Dansez pentru tine.

kalooga_36441" Sunt optimist, sunt foarte vesel, ma bucur de intamplari intr-un mod deosebit. Cand nu te astepti sa ti se intample anumite lucrurui, nu sti cum sa le iei. A sunat telefonul intr-una, asta inseamna ca, ca si artist, inca mai sunt de interes si asta imi place.

Intr-o productie atat de mare, lucrezi cu echipe foarte mari. In astfel de echipe, legatura se pierde undeva. De aceea a fost si acel ultimatum. Pentru ca informatia de cand a fost data de producator pana a ajuns la cei care iau decizii in trust a trecut ceva vreme.

Informatia care trebuia sa ajunga era faptul ca am participat si la alte televiziuni.


In principiu eu nu aveam niciun contract semnat cu ei. Nu exista acel contract de exclusivitate pe ani de zile cum au procedat altii. Din momentul in care se termina emisiunea eu ma consideram liber sa ma duc si in alte parti", a spus Willmark la Teo Show.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate