Wilma Elles (Caroline din Tradarea) s-a casatorit! Si-a schimbat religia de dragul sotului ei

Vineri, 26 decembrie, Wilma Elles, nemtoaica frumoasa care o interpreteaza pe Caroline, in serialul “Tradarea” difuzat de Kanal D, s-a casatorit, in cadrul unei ceremonii religioase, cu omul de afaceri Kerem Gogus.

Distribuie pe:

Autor:

Inainte de cununia religioasa, Elles s-a convertit la religia islamica.  Cei doi au stabilit ca nunta sa aiba loc in vara.

Ca o coincidenta ciudata, legatura dintre Wilma Elles si Kerem Gogus pare sa fie desprinsa chiar din serialul “Tradarea”, in care personajul Caroline intervine in viata unui cuplu si schimba destinul unei familii. In iunie 2012, Wilma Elles impreuna cu Kerem Gogus si logodnica de atunci a acestuia, Burcu Cetin, se aflau in vacanta la Cannes, insa dupa doar doua saptamani, Kerem si a rupt logodna cu Burcu si a inceput relatia cu Wilma.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Tradarea”, la Kanal D. De aceasta data, Caroline e dispusa sa furnizeze informatii dusmanului lui Cemile, Kenan, cel care urmareste sa o elimine pe aceasta din urma de la conducerea companiei Karci. Tot in episodul de astazi, Soner si Aylin decid sa se casatoreasca, iar “cadoul de nunta” al lui Murat este  de-a dreptul  socant.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate