Wilmark bate pasul pe loc cu afacerile! Desi spune ca ii merge bine, unele dintre firmele lui au avut probleme anul trecut! Intra sa vezi cat a pierdut columbianul!

Dupa ce a fost exclus din juriul emisiunii “Dansez pentru tine”, Wilmark declara ca sta bine cu afacerile! Cu toate acestea, cifrele de la Registrul Comertului il contrazic in ceea ce priveste profitul de pe anul 2012!

novalue
Autor: Cornelia Ionescu

Wilmark Rizzo Hernandez este asociat in patru firme, dintre care numai una, “Star Entertainment”SRL, este profitabila, cu un profit net de 39.335 lei, la o cifra de afaceri de 236.983 lei. Conform site-ului “Antitepari.ro”, artistul a infiintat firma “Columbia Corporation SRL” in 2001, administrata de sotia lui, Ioana, care detine si majoritatea partilor sociale, el fiind doar asociat minoritar! Compania, specializata pe activitati de interpretare artistica(spectacole), a avut momentul de glorie in 2008, cand a ajuns la un profit net de 138.456

lei. Apoi, a inceput sa scada constant, iar in 2012, a raportat zero la cifra de afaceri si pierderi de 1.438 lei. Ca si cum nu ar fi suficient, firma este implicata in doua dosare in justitie impotriva Inspectoratului Teritorial de Munca Constanta, avand ca obiect plangeri contraventionale!

O a treia firma care il are printre asociati este “Wilmark Entertaiment Company SRL”, cu acelasi obiect de activitate ca si precedentele, insa artistul este partener aici cu Claudia Maria Bizok. Societatea a incheiat ultimii cinci ani fiscali pe pierdere, chiar daca in 2012 a dat semne de revenire!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ultima firma la care figureaza ca asociat fostul om de televiziune este “Danseaza 2002 SRL”, infiintata in 2002 si ea axata tot pe activitati de interpretare artistica.

In aceasta societate, Wilmark este asociat in cote egale cu Dorina Gabriela Serban, insa, in octombrie 2009, cei doi au decis suspendarea activitatii companiei pana la data de 20 octombrie 2012, asa ca, in acest moment, la Registrul Comertului, nu exista nicio inregistrare financiara.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies