Wilmark, cat pe ce sa fie sugrumat pe scena: "Totul a pornit de la o gluma" - VEZI ce i s-a intamplat

La filmarile pentru prima semifinala “KIDSing”, ce se va difuza maine, 8 octombrie, de la ora 20.00, la Kanal D, Wilmark a trecut printr-o experienta ciudata. Impresionat de un element din recuzita pentru spectacol – un sarpe, Wilmark si-a potrivit reptila pe umeri si s-a indreptat catre colegii din Juriu.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriereIn ciuda avertismentelor lui  Gabriel Cotabita si ale Antoniei de a nu se apropia,  Wilmark a continuat jocul, dar sarpele a inceput sa se contorsioneze puternic in jurul gatului acestuia.

“Totul a pornit de la o gluma pe care am vrut sa i-o fac lui Gabi. Stiu ca are fobie de reptile si am vrut sa-l sperii, numai ca pana sa ajung la colegul meu, sarpele deja s-a incolacit in jurul gatului. A fost o senzatie foarte ciudata…”, a spus Wilmark.

Daca juratul Gabriel Cotabita a simtit fiori pe sira spinarii, Antonia parea foarte relaxata, ba chiar si-a dorit sa mangaie reptila. Cabriel Cotabita a intevenit cu un sfat:  “Sarpele este purtator de pacat, toate pacatele sunt pe capul lui. Nu e bine sa-l atingi”.   

Intregul moment il puteti urmari maine seara, 8 octombrie, de la ora 20.00, la Kanal D, in prima semifinala “KIDSing”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate