Wilmark catre Gabriel Cotabita:  “Fiecare sa-si vada de bucatica lui!”

O situatie delicata s-a consumat la auditiile “KIDSing”, ce au avut loc la Constanta. In timp ce Gabriel Cotabita evalua si din punct de vedere al miscarii scenice pe una dintre concurente, Wilmark a intervenit rapid, nelasansu-si colegul sa-si duca pana la capat ideea.

Distribuie pe:

“S-a grabit si Gabi sa faca un comentariu…. Sa imi ia painea de la gura. Fiecare sa-si vada de bucatica lui! Eu cu oile mele, el cu oile lui”, a spus Wilmark.

Gabriel Cotabita si-a continuat netulburat argumentatia, fara a lua in seama reactiile dezaprobatoare ale colegilor sai.

“Din punct de vedere al aparitiei pe scena, al atitudinii  e in regula. Dar din piesa asta nu am inteles nimic vocal. Doar ca urci foarte sus.  (…) Tu poti sa ma urasti. Emfaza asta nu ma prinde. Vreau sa imi canti sincer, frumos…”,
si-a continuat Cotabita dialogul cu concurenta de pe scena.

“Incearca si tu cu …”, i-a spus Antonia , in gluma, concurentei,  sugerand ca  in felul acesta il mai imblanzeste pe “lupul ce rau”, cum e supranumit Gabriel Cotabita.

Ce intorsatura au luat pana la urma cavalcada afirmatiilor juratilor si ce reactie neasteptata au primit din parte fetitei din fata lor, aflati urmarind miercuri, 24 septembrie, de la ora 20:00, o noua editie “KIDSing”, show-ul care aduce pe micul ecran cele mai bune voci de copii si emotia legaturilor dintre parinti si copii.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate