Wolcar - centru de dezmembrări auto și piese pentru mașini

Autor: Cristina Ionela

Piesele auto second hand pot fi achiziționate online, din magazine fizice sau din parcurile de dezmembrări. Se pun la vânzare piesele autoturismelor după ce s-a constatat faptul că mașina nu mai poate fi pusă în funcțiune, însă piesele se pot utiliza. Parcurile de dezmembrări sunt o soluție utilă atât pentru persoanele care doresc să ducă mașina, cât și pentru cei care vor să cumpere piese.

Poți apela la Wolcar- centru de dezmembrări auto și piese pentru mașini

Wolcar este una dintre cele mai mari firme ce se ocupă cu dezmembrările auto din județul Dolj. Firma își are sediul în Malu Mare și are un număr mare de autovehicule a căror modele sunt diverse. Dacă vrei să apelezi la dezmembrari Skoda Craiova sau să cumperi piese auto pentru această marcă, firma îți stă la dispoziție. Ai de ales între dezmembrarea caroseriei, climatizării, părții electrice, a motorului, interiorului sau transmisiei.

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Piesele care provin din dezmembrările auto sunt puse în vânzare după o serie de teste și abia după ce îndeplinesc câteva standarde de siguranță și calitate. Așadar, vei putea cumpăra piese perfect funcționale, fără să îți faci griji asupra siguranței tale sau a pasagerilor. Tot la Wolcar poți apela și pentru service în reparații mecanice și electrice.

În funcție de modelul autoturismului tău și marca sa, poți solicita dezmembrări pentru Audi, Ford, Mercedes, Volkswagen, Porsche sau dezmembrari Seat Craiova. Pe site-ul vw-dezmembrari.ro ai posibilitatea de a căuta componentele disponibile, fără să te deplasezi la parcul respectiv. Selectează marca, modelul și anul autoturismului, iar la Wolcar- centru de dezmembrări auto și piese pentru mașini- poți găsi componentele lipsă.

În cazul în care mașina ta este destul de avariată și crezi că nu se mai poate face nimic pentru a o folosi, la această firmă din Craiova o poți livra. Echipamentele de ultimă generație în materie de service vor decide dacă autoturismul mai funcționează. În caz contrar, pentru o anumită sumă poți lăsa mașina acolo, iar piesele ce se mai pot utiliza vor fi puse în vânzare.

Cei care aduc mașina în service-ul de la Wolcar vor beneficia de eficiente reparații mecanice și electrice. Acestea sunt efectuate în cazul tuturor autoturismelor europene. Piesele auto ce se pot achiziționa sunt elemente de caroserie, sisteme de climatizare sau piese de interior. Totuși, dacă te afli într-o altă parte a țării și vrei să vizitezi parcul de dezmembrări auto pentru o anumită piesă, o poți căuta pe site. În acest fel nu te vei deplasa fără rezultat, știind anterior dacă o poți cumpăra sau nu.

Wolcar este o firmă orientată către nevoile clientului, iar din acest motiv îți pune la dispoziție mai multe posibilități de contact. Site-ul are disponibil un live-chat, alături de un formular de contact prin care trimiți solicitări. De asemenea, o altă modalitate de comunicare este e-mailul [email protected] sau numărul de telefon. Ești în căutarea unui centru dezmembrări auto din Dolj? Poți merge cu încredere la Wolcar!

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Chinezesc 21 septembrie 2021. Previziuni astrale pentru toate cele 12 zodii din zodiacul chinezesc

Horoscopul zilei, 21 septembrie 2021. Un nativ întâlnește dragostea adevărată

Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Soțul Simonei Halep a mai fost căsătorit

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

Doliu imens în showbiz! O celebră bloggeriță a murit la doar 22 de ani

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

S-a aflat adevărul despre cum face bani Adelina Pestrițu. Cine se află în spatele ei

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies