Vedete

Woody Allen, în centrul unui scandal monstruos! E acuzat de hărţuire sexuală!

Regizorul Woody Allen, în vârstă de 82 de ani, care nu a fost vizat până acum de mişcarea #MeToo, se află în centrul unor noi controverse generate de acuzaţii de hărţuire sexuală, după ce mai multe celebrităţi din industria filmului au anunţat public că nu vor mai lucra niciodată cu el, iar una dintre fiicele sale adoptive a reluat acuzaţiile de abuz sexual formulate împotriva cineastului, informează AFP miercuri.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Woody Allen, în centrul unui scandal monstruos! E acuzat de hărţuire sexuală!
 
Regizorul newyorkez, unul dintre cei mai prolifici din istoria cinematografiei americane, cu peste 50 de filme lansate într-o carieră de peste cinci decenii, a reuşit să evite până acum scandalul generat la Hollywood de mişcarea anti-hărţuire #MeToo, care a dus la căderea în dizgraţie a mai multor actori şi regizori după publicarea dezvăluirilor despre producătorul Harvey Weinstein, actorul Kevin Spacey, regizorul Brett Ratner şi actorul Dustin Hoffman, scrie Agerpres. 
 
Însă în această săptămână, Woody Allen pare să fi fost prins din urmă de această furtună a scandalurilor. Actorul franco-american Timothee Chalamet, devenit cunoscut în ultimele luni graţie rolurilor sale din filmele "Call Me By Your Name" şi "Lady Bird" şi un nou star la Hollywood, a anunţat într-un mesaj publicat luni pe Instagram că regretă că a lucrat cu Woody Allen la următorul film al regizorului, "A rainy day in New York", ce va fi lansat în acest an.
 
"Nu vreau să obţin profit din munca mea de la acel film", a declarat actorul în vârstă de 22 de ani. "De aceea, voi dona tot onorariul meu în beneficiul a trei asociaţii de ajutorare a victimelor hărţurilor sexuale", dintre care una va fi Time's Up, înfiinţată la începutul lunii ianuarie de un colectiv de peste 300 de femei de la Hollywood.
 
Mesajul tânărului actor se adaugă altor declaraţii prin care celebrităţi precum Jessica Chastain şi Rebecca Hall au lăsat să se înţeleagă în ultimele săptămâni că nu mai doresc să lucreze cu Woody Allen.
La puţin timp după gala Globurilor de Aur 2018, regizoarea lungmetrajului "Lady Bird", Greta Gerwig, care a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun film de comedie/musical, şi-a exprimat la rândul ei regretul pentru faptul că a jucat în "To Rome with Love", o peliculă regizată de Woody Allen în 2012.
 
"Dacă aş fi ştiut atunci ceea ce ştiu astăzi, nu aş fi jucat în acel film (...) Nu am mai lucrat de atunci cu el şi nu voi mai lucra niciodată cu el", a declarat cineasta pentru The New York Times.
 
Greta Gerwig a citat două declaraţii ale lui Dylan Farrow, fiica adoptivă a cineastului, care îl acuză din 1992 pe Woody Allen că a abuzat-o sexual într-o perioadă în care avea avea vârsta de doar şapte ani.
 
Woody Allen nu a reacţionat deocamdată faţă de această nouă polemică, iar agentul său de presă, contactat de AFP, nu a dorit să facă declaraţii pe această temă.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune