WOW!  Afla ce pasiuni are iubitul Laurei Cosoi!

Laura Cosoi a surprins pe toata lumea cu marturisirea facuta ieri! La doar cateva luni de la despartirea de Smiley, frumoasa blonda a dezvaluit ca se afla intr-o noua relatie. Noul iubit, Cosmin, e un prosper si tanar om de afaceri despre care reporterii WOWbiz.ro au aflat lucruri interesante.

Distribuie pe:

fara descriereReporterii WOWbiz.ro au aflat ce pasiuni are Cosmin Curitcapean! Iubitul Laurei Cosoi este innebunit dupa sporturile montane cu motor, mai exact dupa plimbarile cu snowmobilul. Cosmin merge iarna de iarna la Brasov, la Cheile Gradistei, loc in care isi poate exercita liber pasiunea.

“Suntem vreo 4.000 de oameni. Ne strangem mereu la munte si facem plimbari cu snowmobilul.  Suntem gasca mare. El este un baiat cu bun simt. Nu am ce sa comentez rau la adresa lui”, a declarat un prieten de-al lui Cosmin, pentru WOWbiz.ro.

Mai mult, acesta ne-a mai marturisit ca in primavara trecuta, cand au inceput inundatiile dupa nametii de asta-iarna, iubitul Laurei impreuna cu cativa prieteni au sarit in ajutorul sinistratilor.

“Stiu ca a fost si el la sinistrati. S-au strans vreo 10 oameni. Fiecare a dus ce a avut pe acasa. Au dus mancare, haine, alimente. Le-au impartit batranilor, celor mici, erau multe familii aflate la nevoie”, a mai spus Dan.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate