WOW! Andra a dat cu piciorul sumei de 10.000 de euro! Afla de ce!

Andra a luat o decizie importanta pentru finalul lui 2012, aceea de a nu canta in noaptea de Revelion. Este al doilea an cand sotii Maruta vor petrece sarbatorile cu baietelul lor, David, si primul in care Andra a refuzat sa mai cante de Revelion. Artista ar fi castigat, in noaptea dintre ani, aproape 10.000 de euro, dar a renuntat.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereCatalin si Andra Maruta au muncit foarte mult anul acesta, dupa cum ne-au declarat chiar ei. Cei doi vor ca, de sarbatori, sa se odihneasca, sa stea cu familia si sa plece in prima vacanta, in Dubai, cu baietelul lor. “Amandoi muncim mult. Andra are cate zece spectacole pe saptamana, iar eu ma trezesc de la 5 dimineata, filmez si ajung acasa la 10 seara. Cu toate astea, ne facem timp si pentru noi, pentru iubire si pentru David. Anul acesta este primul an in care de sarbatori vom sta cu familia. De Craciun, stam in familie, iar de Revelion, vom pleca in vacanta in Dubai, cu David. E prima lui vacanta in strainatate. In Dubai am mers in ultimii ani si ne place foarte tare. Si da, in acest an, Andra a renuntat la concertele de Revelion", a declarat Catalin Maruta pentru WOWbiz.ro.

In anii trecuti, Andra a avut in jur de trei-patru concerte in noaptea de Revelion, iar castigul total ajungea chiar si la 10.000 de euro! E curajoasa daca a avut taria sa renunte la atata banet de dragul unui concediu...


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate