WOW! Ce costum de baie de 500 de euro a purtat Anamaria Prodan la piscină! VIDEO EXCLUSIV

Anamaria Prodan a ales un costum de baie de firmă pentru ultima ieșire la piscină

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Anamaria Prodan este o persoană căreia îi place luxul și nu se sfiește niciodată să arate acest lucru! Drept dovadă, de fiecare dată când își face apariția pe stradă, celebra impresară impresionează cu ținute care mai de care mai scumpe!

Dacă paparazzii au surprins-o, recent, într-un trening de ”doar” 2000 de euro de exemplu, la care a asortat un ”banal” ceas de 50.000 de euro, ediție limitată, ei bine, nici la piscină, vestimentația sumară nu a fost una ieftină.

Citeste si: Imagini cu mașina în care se aflau criminalul de la Caracal și Alexandra, imediat după ce a sechestrat-o! Ce se vede pe filmare

Citeste si: Cumplit! Bărbatul care vorbea cu Gheorghe Dincă în timp ce o omora pe Alexandra a rupt tăcerea: ”Nu era sănătos”

Citeste si: Mama Luizei Melencu, cealaltă victimă a criminalului din Caracal, a aflat din presă de crimă: „Au lăsat două fete să moară în chinuri”

Anamaria Prodan și-a pus costum de baie de fițe! Cât au costat-o și papucii

Duminică, agenta s-a prezentat la...bronzat cu o ținută de plajă spectaculoasă. Anamaria Prodan și-a pus costum de baie de fițe, de la o firmă celebră, al cărui cost se ridica la ”modica” sumă de 500 de euro! Dacă ar fi să mai adăugăm aici papucii de 800 de euro și ochelarii de soare de 1000 de euro, ne ducem imediat la o investiție financiară serioasă, dar în stilul divei care marchează fotbalul românesc!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate