WOW! Ce fani are Ami, interpreta hitului 'Deja vu'! Uite ce si-a scris pe numarul de la masina

În urmă cu două zile, solista a primit de la o cunoştinţă o poza care i-a provocat lacrimi de bucurie… Motivul? Un fan şi-a scris sub numărul de înmatriculare, o părticică din referenul piesei "Deja- vu" cântată de AMI şi Grasu XXL, "Te cunosc de undeva, am în minte vocea ta". Extrem de impresionată, artista a pus poza de pagina personala de socializare, rugându-şi prietenii virtuali sa o ajute să-şi găsească fanul pentru a-i mulţumi personal.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Ieri, cu ajutorul unui site maramureşean, AMI a reuşit să-şi găsească fanul… O fata pe nume Cătălina, care i-a mărturisit că piesa "Déjà vu" a ajutat-o să-şi constuiască o frumoasă poveste de dragoste. Mai mult, şi prietenul fetei poartă cu el, tot sub numărul de înmatriculare, "Te cunosc de undeva, am în minte vocea ta."

fara descrierePentru că iubeşte atât de mult piesele cântăreţei, maramureşeanca a vrut să-i dăruiască un mic omagiu prin versuri. Iată câteva: "A fost odată ca-n poveşti, a fost ca niciodată/ O melodie ce o cânta o prea frumoasă fată/ Nu ştiu, nu ştiu, eşti una la părinţi/ Dar stai mai ai un frate/ E frumuşel şi multe fete cred că a dat pe spate/ Dar să revin la melodie…"

fara descriereBucuroasă că oamenii o iubesc, AMI recunoaşte: " M-am emoţionat atât de tare încât nu mai am cuvinte! Mi-au dat lacrimile la modul cel mai serios! Pot să spun că sunt mândră cu aşa fani şi e cel mai frumos lucru pentru un artist, să îi arate lumea cât e de iubit ”, spune frumoasa cântăreaţă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate