WOW! Ce oferta fabuloasa a primit Banica jr ca sa cante de Revelion!

Dupa divortul de Andreea Marin, lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine pentru Banica jr din punct de vedere financiar! Artistul are contracte bine platite, iar ultima oferta pentru a sustine un spectacol de Revelion este uriasa, 20.000 de euro pentru doar o ora de cantare!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereBanica jr. este unul dintre cel mai bine platiti artisti din Romania! La “Dansez pentru tine”, se barfeste prin targ ca ar lua 100.000 de euro pe sezon pentru a prezenta show-ul, iar la spectacolele pe care le are incaseaza  in jur de 10.000 de euro! De Revelion, nu prea canta, desi ofertele sunt foarte bune!

“Anul acesta, poate, Stefan va canta de Revelion, asa cum de altfel, a facut si iarna trecuta, cand era in certuri cu Andreea Marin! De regula, el refuza sa fie in Noaptea dintre Ani pe scena, insa, acum este divortat, iubita lui este tot artista, asa ca, ar fi bine sa accepte oferta fabuloasa pe care i-a facut-o patronul unui hotel de la munte, care il vrea pe Banica jr. sa sustina un recital de o ora. Daca artistul accepta, el va incasa la finele show-ului nu mai putin de 20.000!!! O dublare a sumei pe care el, de obicei, o castiga pe un spectacol mai lung!”, a povestit in apropiat al trubadurului pentru WOWbiz.ro!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate