WOW! Cornel Pasat a ramas fara carnet pana… in martie!

La inceputul anului, Cornel Pasat a avut probleme cu permisul si 30 de zile a fost pieton. Acum, are din nou carnetul luat, dar pe o perioada mult mai lunga, de 90 de zile.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereCornel Pasat are mari probleme cu permisul. Anul acesta a mai avut carnetul suspendat si a trebuit sa dea examen auto din nou, iar, acum, de aproape o luna, este din nou in imposibilitatea de a fi la volan.

“Am fost la un club cu niste prieteni si am baut un pahar de bere. Stiam ca nu e nicio problema, ca un pahar de bere inseamna putin alcool si... OK, dar nu a fost asa. In fine, am plecat din locatie si am mers cu putina viteza pe o panta, aveam 75km/ora si m-a oprit un echipaj de Politie. In prima faza, au vrut sa ma amendeze pentru viteza, dar apoi au vrut sa-mi puna fiola si sa ma duca la IML, sa-mi recolteze probe. Eu, rebel, am refuzat, ca ma stiam nevinovat. Rau am facut, caci, pentru refuzul de a merge la IML mi-au suspendat carnetul. Cum eram recidivist anul acesta, am primit o veste foarte proasta. Nu voi conduce pana-n martie. Asta e! Ce naiba sa fac?! Asa imi trebuie daca nu stiu legea! Acum, am aflat si eu ca, in noul cod, se spune ca nu ai voie sa pui nicio picatura de alcool pe limba”, a declarat Cornel Pasat pentru WOWbiz.ro.

Pasat mai spune ca acum sofer ii va fi sotia Bianca si va merge doar cu masina ei. “Ce sa fac, nu am incotro! Am sa-mi las masina in garaj si am sa apelez la sotie. Poate ma mai ajuta si vreun prieten, ca Bianca mai are si spectacolele si show-urile ei”, a conchis Pasat!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate