WOW!  Cu ce rochiță scurtă a făcut Lavinia Pârva senzație în parc! Vedeta a născut de puțin timp și a ieșit să își plimbe copilul în parc la doar o lună și jumătate VIDEO EXCLUSIV

Lavinia Pârva a atras toate privirile în parc, după ce a îmbrăcat o ținută super sexy

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

În iunie, Lavinia Pârva a devenit pentru prima oară mămică. În vârstă de 34 de ani, cântăreața a adus pe lume un băiețel și, de atunci, se mândrește cu el oriunde s-ar duce.

Mă obişnuiesc cu fiul meu Alexandru. Îl urmăresc, în fiecare zi face lucruri noi, vrea să spună lucruri. Când plec de acasă e aşa o chestiune rapidă, îmi doresc să ajung repede înapoi să stau cu cel mic. El este lumina ochilor mei”, a dezvăluit soția lui Ștefan Bănică jr. la Teo, acum trei săptămâni

Citeste si: Fenomenul de suprasarcină. Poți rămâne gravidă, dacă ești deja? Răspunsul specialiștilor este uluitor

Citeste si: Imagini greu de privit în biserică, la un botez! Un preot a scufundat violent un bebeluș în cristelniță

Citeste si: Ce mesaj a apărut, după ce Ella a părăsit Puterea Dragostei! ”Drum bun în viață Ella Tina, știm ca după toate cele întâmplate...”

fara descriere

Lavinia Pârva și-a pus cea mai scurtă rochiță după naștere! Soția lui Ștefan Bănică jr. a atras toate privirile

În același show de la KanalD, cântăreața avea să vorbească și despre faptul că s-a îngrășat peste 20 de kilograme în sarcină, dar a spus și de ce s-a ajuns la această situație.

”Am mâncat cam tot ce am poftit (n.r. în sarcină). Mi-au plăcut foarte tare fructele. Am mâncat multe gutui. Am luat destul de multicele kilograme în sarcină, am reţinut multă apă, dar lucrul ăsta s-a rezolvat imediat după ce am născut. Mi-aş dori să ajung foarte repede poate mai slabă decât înainte. Nu este asta o problemă”, a dezvăluit Lavinia în iulie la sfârșit.

Ei bine, artista pare că a avut dreptate în ceea ce a spus atunci, căci, în aceste momente, ea arată senzațional! Paparazii WOWbiz.ro pot demonstra lucrul acesta, după ce au surprins-o, recent, pe doamna lui Bănică jr. la o plimbare cu copilul.

Lavinia Pârva și-a pus cea mai scurtă rochiță albă după naștere și a ”defilat” prin parc vreo două ore, timp în care a atras atenția tuturor reprezentanților sexului tare aflați prin apropiere! Dacă bărbații erau în extaz, cântăreața nici nu i-a băgat în seamă, ci a fost atentă doar la copil, dar și la cățelușul său pe care l-a luat la ieșirea în aer liber.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate