Wow! Cum arată Laura Cosoi în costum de baie după naștere: "Am revenit la kilogramele de dinaintea sarcinii"

Laura Cosoi s-a fotografiat în costum de baie, la un an de la naștere. Vedeta a mărturisit că a revenit la kilogramele dinaintea sarcinii.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

”Am revenit la kilogramele de dinaintea sarcinii, dar mai am de lucru la tonifiere. Recunosc că nu mai pot să mă organizez atât de bine și la sport ajung mai greu, dar nu mă plâng căci ne cam aleargă antrenorul nostru personal, Rita. Cu aceste imagini vreau doar să spun că nu mi s-au părut o povară kilogramele în plus rămase imediat după sarcină, pentru că sunt firești. Transformările corpului în momentul sarcinii și după sunt doar o etapă, iar în timp silueta își recapătă forma. Cel mai important este să te simți bine și să fii sănătoasă pentru tine și pentru copilul tău”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

fara descriere

Laura Cosoi a născut-o pe Rita în vara anului 2018

Laura Cosoi a născut în luna iunie o fetiţă sănătoasă pe care a numit-o Rita: "I-am ales numele Rita de la Sfânta Rita de Cascia, făcătoare de minuni, celebrată de catolici şi printre semnificaţii Rita este - “copilul luminii”. Sfânta Rita ne-a fost alături în fiecare moment şi astfel alegerea numelui a venit natural, firesc. Naşterea, pe cale naturală, a durat puţin – în două ore şi jumătate Rita a fost în braţele mele! Au fost momente extraordinar de emoţionante şi totul a decurs mai bine decât m-am aşteptat", a spus ea.

fara descriere

Citeste si: Fanii au dat-o de gol pe Raluca de la Puterea Dragostei! S-a pozat recent, pe plajă, în același costum de baie în care a făcut în trecut videochat?

Citeste si: Iulia Albu, extrem de sexy! Cum s-a pozat la piscină vedeta

Citeste si: Corina Bud, goală complet! Imaginile interzise minorilor te vor lăsa mut de uimire

Citeste si: Antonia, imagini interzise minorilor! A apărut pe scenă cu zona intimă la vedere

Citeste si: Cea mai sexy apariție a celebrei Carmen de la Sălciua! A lăsat TOTUL la vedere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate