WOW! Cum arata soacra Romanitei Iovan. Ea e designer si se imbraca in haine de super fite, iar mama sotului ei poarta capot de la taraba!

De cativa ani buni, creatoarea de moda Romanita Iovan (50 ani) si-a gasit fericirea si traieste o poveste de dragoste cum nu s-a mai vazut alaturi de avocatul Iulian Gogan (38 ani).

Distribuie pe:

Autor: Diana Marin

fara descrierePetrea Gogan este soacra Romanitei IovanDesi intre ei exista o diferenta de 12 ani, cei doi par sa formeze cuplul perfect si sa fie sortiti unul altuia, relatia lor fiind pusa de mai multe ori la grea incercare. Iar dupa ce au depasit impreuna toate cumpenele de pana acum, cea mai cumplita fiind moartea lui Adrian Iovan, primul sot al Romanietei si, totodata, tatal fiului ei, designerul si partenerul ei de viata au ajuns sa se bucure de lucrurile simple si firesti. fara descriereRomanita Iovan este mereu aranjata si elegantaAsa s-a intamplat si zilele trecute, cand avocatul Iulian Gogan si-a vizitat mama in casa parinteasca din localitatea Mosteni, judetul Teleorman. fara descriereCand are loc un eveniment, mama avocatului Gogan se aranjeaza si se dichisesteFosta educatoare, Petra Gogan s-a bucurat teribil de vizita si a acceptat sa fotografieze alaturi de baietii sai care o sarutau dragastos pe obraji. fara descriereIulian Gogan, mama si fratele sauFemeia era imbracata intr-un capot de casa, semn care tradeaza faptul ca este o persoana simpla si deloc sofisticata cum este mult mai celebra sa nora, Romanita Iovan. Intr-o alta imagine insa, realizata cu alta ocazie, Petra Gogan are parul coafat si poarta la gat un sirag de margele, semn care arata faptul ca de felul sau este o femeie cocheta si atenta la detalii.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate