WOW! Delia a castigat 2.000 de euro in 30 de minute!

Show incendiar, vineri noapte, intr-un club din Capitala! Delia a incins atmosfera spre dimineata, cu un spectacol special de 1 Decembrie. Cantareata a facut show 30 de minute si a castigat 2.000 de euro.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

##VIDEO6450##

fara descriereFanii au aplaudat minute in sir cand solista si-a facut intrarea pe scena cu un flaut
Vineri a fost una dintre noptile obositoare pentru Delia, caci, dupa ce a cantat la Vaslui, a fost nevoita sa se intoarca repede in Bucuresti pentru a onora o alta invitatie.

Desi a ajuns in jurul orei 03.30 in Bucuresti si ea trebuia sa urce pe scena la ora 02.00, fanii n-au regretat asteptarea, pentru ca Delia a facut un show de neuitat. Pe langa piesele ei, cantareata a cantat melodii dedicate zilei de 1 Decembrie, indemnandu-i pe cei prezenti la hore.

Cu toata acestea, au fost momente cand diva a fost ironizata de spectatori pentru felul in care a ales sa cante unele dintre melodii. Astfel, la intrarea pe scena, Delia a avut o casca in urechi, pentru ca, s-a justificat ea, a vrut sa danseze si o incomoda microfonul. Unii din cei prezenti s-au simtit insa pacaliti. Ei au interpretat aparitia divei si apoi gestul ei de a lua microfonul de la o persoana care o acompania  un pic aiurea, un fel de a pacali prin playback, exact ca incepatorii. In fine, pana la urma nu s-a mai tinut cont ca Delia a cantat cu casca sau fara casca si, asa cum spuneam, lumea s-a distrat la concertul artistei. Pacat ca a fost prea scurt. Delia a stat pe scena doar o jumatate de ora si pentru show-ul facut a fost remunerata cu 2000 de euro!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate