WOW! In ce casa fabuloasa vrea sa o invite Philipp Plein pe Bianca Dragusanu! Este in Beverly Hills si valoreaza 11,5 milioane de dolari

Celebrul designer ar putea sa o rasfete pe diva blonda in cel mai exclusivist loc!!!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Ieri, WOWbiz.ro detona bomba si dezvaluia, in exclusivitate, ca intre Bianca Dragusanu si Phillip Plein, creatorul de moda cunoscut ca devorator de femei frumoase, se infiripa o idila!(ce a scris Bianca Dragusanu dupa ce s-a aflat ca Andreea Mantea va prezenta "Te vreau langa mine")

Philipp Plein a chemat-o pe Bianca in vila din Beverly Hills?! Cum arata imobilul!

Mai mult, se pare ca designerul isi doreste foarte mult ca diva sa il viziteze acasa, la vila din Beverly Hills, unde el se simte ca pestele in apa! Ar avea de altfel si de ce, intrucat, imobilul, in valoare de 11,5 milioane de dolari, este unul fabulos, cum sustine presa din America! Are patru dormitoare, cinci bai si o sala de gimnastica, si Plein il foloseste ca resedinta permanenta.

Philipp Plein a chemat-o pe Bianca in vila din Beverly Hills, insa el este proprietarul mai multor locuinte fabuloase. WOWbiz.ro a dezvaluit ca celebrul creator de moda si-a cumparat o alta casa, in Lugano, oras in care isi are sediul firma sa, intr-un bloc de birouri de patru etaje, al carui proprietar este tot el, si care valoreaza cinci milioane de euro, dar si una la Cannes,cu18 camere, a carei valoare de piata este de aproximativ patru milioane de euro!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate