WOW! Lala Band, fenomenul anului! Doua premii dintr-un foc!

Trupa Lala Band este un fenomen. Echivalentul celor de la RBD, tineri si talentati, membrii formatiei sunt pe val in acest an, atat in serial, cat si in muzica. Acest lucru se vede, pentru ca au castigat deja doua premii in 2012 si galele anuale abia acum incep.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp

fara descriereIn 2011 s-au pus bazele  unui proiect care avea in componenta 20 de tineri, pe care ii unea acelasi vis! Au pus un pariu pe care l-au castigat, iar acum se pare ca nimic nu le mai sta in cale sa isi duca proiectul mai departe. “Pariu cu viata”, primul serial muzical romanesc, difuzat de Pro TV, reprezinta un portret al societatii, o productie in care se regasesc atat tinerii, cu visurile si problemele lor, cat si cei maturi, cu impliniri sau drame. Poate tocmai de aceea, serialul a inregistrat un succes atat de mare, care se concretizeaza, acum, la finele lui 2012, si in premii.

La Gala  Ambasad’or VIP  de aseara, primul premiu al serii l-a adjudecat serialul “Pariu cu viata”, care a batut la scor celelalte seriale contracandidate. Mai mult, trupa Lala Band a castigat si separat un trofeu, acela de “debut in muzica”. Formata din nu mai putin de 19 componenti si avandu-i  ca lideri pe Dorian Popa, Alina Eremia sau Sore Mihalache, trupa de muzica pop  a aparut in vara lui 2011 si este echivalentul autohton al unor trupe ca RBD sau Glee.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate