WOW! Mamaliga te vindeca de anexita si multe alte boli - Afla care sunt

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereAnexită şi fibrom uterin

Poţi scăpa de anexită şi fibrom uterin doar cu mămăligă tare, pe care o pui pe o pânză curată, groasă. Aplici mămăliga cât o suporţi de caldă pe zona joasă abdominală, apoi te înveleşti într-o pătură şi o ţii pe corp până se răceşte.

Dureri de ficat

Prepară o mămăligă densă, din mălai nerafinat. Poţi folosi ca apă pentru mămăligă o fiertură din flori de fân (fân scuturat). Catamplasma din mămăligă se aplică apoi pe locul afectat.

Amigdalită, tuse,astm bronşic, bronşite

Aplică pe capul pieptului un strat de sare grunjoasă, peste care pui o felie de mămăligă tare, caldă. Înfăşoară apoi bine corpul, pentru a păstra mămăliga caldă cât mai mult timp. Combinaţia de sare cu mămăligă ”rupe” tusea şi degajă căile respiratorii.

Urcior

Urciorul care apare în zona ochilor dispare, ca prin minune, după ce aplici un stop de mămăligă caldă, pe care o laşi peste seară.

Colici renale, nefrite

Scapi rapid de durerile care însoţesc colicile renale şi nefritele, aplicând cataplasme cu mămăligă pe zona afectată, învelind apoi bine corpul, pentru a păstra căldura. Consumă sirop de porumb – preparat din 4 linguri de mătase de porumb, care se fierb în 400 de ml de sirop de zahăr – bea 2 linguri de 3 ori pe zi, între mese. Poţi găsi siropul de mătase de porumb gata preparat în magazinele naturiste.

Ce mai vindeci cu mămăligă

E un remediu anti-stres, mălaiul fiind bogat în vitamine din mamaliga 2 grupul B. Te protejează de artrite, prin conţinutul ridicat de vitamina E din mălai şi te ajută să reglezi nivelul de colesterol. Conţine şi mult potasiu, necesar pentru buna funcţionare a muşchilor şi a inimii.

Gastrita şi ulcerul sunt ameliorate de consumul de mămăligă caldă care nu îngraşă – anumite molecule din compoziţia porumbului grăbesc arderea grăsimilor!

Sursa: baby.unica.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate