Vedete

WOW! Mr Pink a trimis si el o coroana pentru Veronica Bulai! Vezi care este mesajul transmis de omul de afaceri chinez!

De peste Ocean, Mr Pink este alaturi cu sufletul de iubita lui, care trece printr-un moment extrem de dificil dupa ce mama sa a decedat in urma unui accident stupid. ##VIDEO94185##

Distribuie pe:

Autor: G.G.

Omul de afaceri chinez nu a insotit-o pe Moni in Romania, insa a tinut sa trimita o coroana de flori pentru Veronica Bulai."Regrete enorme pentru un un suflet nobil. Din partea lui Mr Pink", scrie pe coroana sosita in urma cu putin timp la biserica din Bacau unde se afla depus sicriul cu trupul neinsufletit al mamei surorilor Gabor.

Persoanele prezente acolo au inceput imediat sa comenteze gestul facut de iubitul Monicai, insa au spus ca cel mai probabil jerba a fost comandata chiar de ea in numele omului de afaceri cu care are o relatie de cand s-a mutat in State. Moni a avut grija ca aceasta sa fie asezata in pozitie centrala, chiar langa sicriul mamei sale.

Fiica mijlocie a Veronicai Bulai este slabita si incercanata dupa multe nopti de nesomn. Palida, plansa si in stare de soc dupa moartea mamei ei, Moni are insa grija de toate detaliile care tin de inmormantare.

La scurt timp au sosit la biserica si sora mai mare a Monicai si a Ramonei, Alina, si sotul sau.

imagine: Ionut Paun

Galerie foto