WOW! Niciodata Delia nu a mai filmat un clip atat de profund! Intra sa vezi videoclipul piesei "Doar pentru tine" - Cantareata apare topless!

Delia Matache a lansat videoclipul piesei "Doar pentru tine". Cantareata interpreteaza rolul unei femei cu puteri supranaturale care readuce la viata un soldat.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierefara descrierefara descriereIn clip, Delia Matache recurge la magia neagra pentru a readuce la viata un soldat ranit mortal in timpul unei lupte. Ea il gaseste intins pe jos si il duce intr-o camera obscura, intr-un palat, unde, prin magie, il readuce la viata. Povestea nu are un final fericit fiindca barbatul, trezit din morti, nu o poate vedea pe femeia care l-a inviat si paraseste castelul ei.fara descrierefara descriere

Lansarea clipului a avut loc intr-un club din Bucuresti, in prezenta presei. La eveniment au luat parte si oameni dragi ai Deliei, dar si cei cu care a realizat acest clip. Printre invitati s-au numarat astfel actorul care apare in videoclip, dar si Mihai Bendeac, prietenul artistei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate