WOW! O adolescenta sexy de 17 ani are IQ-ul mai mare decat al lui Einstein

Lauren Marbe, fiica în vârstă de 17 ani a unui şofer de taxi din Marea Britanie, are un coeficient de inteligenţă (IQ) mai mare decât cel al lui Einstein şi a fost aleasă pentru a deschide oficial Balul debutantelor de la Paris, pe 30 noiembrie, informează huffingtonpost.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereLauren Marbe a primit această onoare după ce organizatorii acestui eveniment anual au aflat din presă că adolescenta britanică a obţinut un scor de 161 de puncte la un test Mensa.

Organizaţia Mensa a fost înfiinţată în Marea Britanie în anul 1946, cu scopul de a reuni persoanele care au un coeficient de inteligenţă ridicat şi are circa 110.000 de membri din 100 de ţări.

Tânăra originară din oraşul Loughton din comitatul Essex, pasionată de bronzul artificial şi mare admiratoare a reality show-ului "The Only Way is Essex", nu părea să deţină calităţile tradiţionale cerute pentru a putea să participe la "Le Bal".fara descriere

Inspirat dintr-o foarte veche tradiţie aristocratică europeană, acest bal anual, unul dintre marile evenimente mondene, permite unui număr de 25 de fete provenind din familii celebre şi nobiliare să "îşi facă intrarea în lume", aşa cum o cerea în trecut protocolul de la curţile regale.

La evenimentul din acest an, ajuns la cea de-a 25-a ediţie, vor participa 25 de debutante. Balul este organizat de Clubul Automobilistic din Franţa.

Printre invitate se vor afla Amelia Windsor, nepoata ducelui de Kent, dar şi Kyra Kennedy, nepoata lui John F. Kennedy.

Lauren Marbe va fi însoţită la Balul debutantelor de un "cavaler" francez, al cărui nume este Theodore Rousseau.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate