WOW! S-au inventat jeansii anticelulita - Afla detalii aici

Designerul brazilian Alexandre Herchcovitch a anunţat că a creat prima pereche de jeanşi anticelulită din lume, care folosesc căldura corporală pentru a combate neplăcutul efect al "cojii de portocală" ce apare la nivelul pielii, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: schaufenster.diepresse.com Noul model de jeanşi, denumit "beauty denim", captează căldura corporală şi o transformă în raze infraroşii, redirecţionate apoi către piele pentru a stimula acele zone ale corpului care sunt cele mai expuse la riscul de apariţie a celulitei.

Designerul brazilian susţine că descoperirea sa contribuie la intensificarea microcirculaţiei sangvine de la nivelul capilarelor şi stimulează metabolismul celular, prevenind astfel apariţia celulitei.

Alexandre Herchcovitch şi-a prezentat noua creaţie la un show de modă la Rio de Janeiro. Designerul a dezvăluit, totodată, că a avut nevoie de cinci ani de cercetări intense până când produsul final şi-a dovedit eficienţa.

Experţii în domeniul medical şi-au exprimat însă scepticismul, spunând că nu există un leac miraculos împotriva celulitei, care poate fi cauzată de o dietă nesănătoasă, o circulaţie sangvină deficitară şi un metabilism lent.

Celulita afectează aproximativ 90% din femeile în vârstă de peste 30 de ani din Marea Britanie. Pentru a o combate, doamnele şi domnişoarele din această ţară folosesc numeroase sortimente de creme, loţiuni şi apelează uneori chiar şi la intervenţii chirurgicale.

Jeanşii creaţi de Alexandre Herchcovitch au fost confecţionaţi dintr-o fibră specială confecţionată manual în Brazilia, denumită "Emana", utilizată deja la fabricarera unor articole vestimentare sportive şi a unor colecţii de lenjerie intimă.

Ţesăturile Emana absorb undele electromagnetice emise de corpul man, denumite "spectru infraroşu îndepărtat". Atunci când aceste raze invizibile intră din nou în contact cu pielea, ele asigură stimularea ţesutului epitelial, prevenind astfel formarea celulitei.

Designerul brazilian nu a anunţat deocamdată data la care jeanşii anticelulită vor fi lansaţi în magazine şi nici preţul cu care acest articol vestimentar va fi comercializat.

Alexandre Herchcovitch nu este însă primul designer care încearcă să impună pe piaţă jeanşii care "eradichează" celulita.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate