WOW sau Bau-Bau? Iulia Albu a fost cucerită de ţinuta Lidiei Buble: ”A primit multe trofee BAU, dar acum...”

Dacă e joi, Iulia Albu e printre noi. Jurata de la ”Bravo, ai stil” a venit în platoul emisiunii şi a luat la puricat, ca de obicei, ţinutele vedetelor.

Autor: T.S.

Ruby- S-a asorat cu iarba. Trebuie să recunoaştem că nu îmi place culoarea verde, dar putem să trecem peste asta. Ruby va primi de la noi nota 5.

Connect-R- Nu ştiu dacă această nuanţă de roz bonibon i se potriveşte lui Connect-R, dar n-am o problemă cu asta. Va primi nota 6 de la noi.


JO- Şi eu port tatuaje, dar nu le expun aşa. Este o doamnă drăguţă, dar în niciun caz nu te îmbraci aşa la un eveniment. Îmi place ce cântă, dar ţinuta nu. Primeşte nota 0.Anda Adam- Are o ţinută pentru care ar putea primi un premiu BAU. Nu zic că n-o prinde galbenul, dar este foarte trist cum şi-a legat ea acele catarame. Nota mea pentru ea este minus infinit.

Sore- Îmi place de Sore. Ştiu că a făcut bine şi cred că ar fi putut să facă mai bine. Nu am o problemă cu faptul că poartă tocuri pe un gazon sintetic. Nota mea pentru ea ar fi putut să fie 9, dar este 6,8.Dorian Popa- L-am mai văzut cu o ţinută la acest eveniment, nici aceasta nu este rea, dar i-aş recomanda să se bronzeze mai puţin, are un aspect artificial. Ţinuta este în regulă, primeşte nota 8.

Răzvan Simion şi Lidia Buble- Lidia Buble este una dintre cele mai răsfăţate vedete ale acestei rubrici. A primit cele mai multe trofee BAU. Îmi place că nu are o pălărie, ci o şapcă, aşa că uitaţi că se poate.
Lidia are un trofeu WOW.

Lora- De când a apărut Ciobanu la Bravo, ai stil, toată lumea a înnebunit cu broşele. Lora nu are o apariţie chiar o slabă, o prinde chiar bine. N-aş fi pus toate broşele pe care le-aş fi găsit prin casă. Nu e chiar atât de rău, dar Lora va primi nota 1.

Amna- A îmbulinat-o pe jumătate, nu până la capăt.
Ce se întâmplă cu ea? Suntem în 2017 şi cred că ar trebui să facem altceva. Ce-i cu părul ăla? Primeşte trofeul BAU.

”Dragilor, acum a venit momentul să vă spun ce nasc. De azi, o să am canal de Youtube.”, a mai mărturisit vedeta în încheiere.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Surpriză de proporţii la WOwbiz! Ce s-a întâmplat în platoul emisiunii! Are legătură cu Iulia Albu

Sapte copii, preluati de ambulante dupa ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon

Cel mai înspăimântător sunet din lume a fost reprodus. Era folosit la sacrificiile umane

Armin Nicoară și Claudia Puican au împlinit un an de căsnicie! Ce mesaje și-au transmis cei doi: „Într-o căsnicie există urcușuri și coborâșuri”

O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au...

„Minunată, o fată așa cum mi-am dorit de la viață, să am lângă mine.” Ce a declarat Marius Elisei despre noua sa relație

Mario Fresh i-a dat inelul fiicei lui Dragoș Bucur. Imaginile care au stârnit controverse

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies