WOW! Stiai cati copii viziteaza Mos Craciun in noaptea de Ajun? Daca e sa facem un top, ar fi supereroul care circula cu cea mai mare viteza!

Mos Craciun trebuie sa-i viziteze pe toti copiii intr-o singura seara. Cate case colinda oare astfel? Ei bine, niste oameni de stiinta din Marea Britanie au calcula.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereConform unei echipe de cercetatori britanici, pasionati de fenomenul Mos Craciun, personajul indragit de copii va vizita 1,6 miliarde de copii intr-o singura seara, ceea ce inseamna o medie de 5.556 de case pe secunda. Datele sunt trecute intr-un ghid amuzant al Craciunului, publicat de starjunior.ro. Astfel, oamenii de stiinta au calculat ca Mos Craciun va trebui sa faca 640 de milioane de opriri, luand in calcul faptul ca fiecare familie are in medie intre 2 si 3 copii.

Un elf are nevoie de 10 secunde pentru a impacheta un cadou, iar la aceasta viteza, este nevoie de 3.000 de elfi care sa lucreze opt ore pe zi, timp de un an, ca sa impacheteze cadourile. De asemenea, daca Mos Craciun ar trebui sa pastreze toate cadourile intr-un depozit, acesta ar trebui sa fie atat de mare incat ar incapea in el 240.000 de autobuze.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate