WOW! Uite cat plateste Ibrahimovici sa stea cu chirie o luna la Paris

Zlatan Ibrahimovici s-a mutat într-un imobil din capitala Franţei în care a închiriat trei apartamente, suma lunară pe care o plăteşte pentru acestea fiind de 30.000 de euro, informează Le Parisien.

Distribuie pe:

fara descriereAceasta este a treia locuinţă pentru Ibrahimovici la Paris, de când fotbalistul a semnat cu PSG, în 2012. El a locuit iniţial în zona Place de la Madeleine, iar din toamna anului 2013 pe strada Montaigne.

La jumătatea lunii noiembrie, Ibrahimovici s-a mutat în apropiere de Place de l'Etoile. Fotbalistul, soţia sa Helena Seger şi cei doi copii ai cuplului au închiriat trei apartamente cu suprafaţa de 200 de m2 fiecare. Suprafaţa totală locuibilă este astfel de 600 de m2. Fiecare apartament are trei camere, tot atâtea băi, o cameră mare pentru servit masa şi un hol somptuos.

Fotbalistul a ales să închirieze cele trei apartamente nu pentru a locui în toate trei, ci pentru ca familia să nu fie deranjată de vecini şi să se simtă în siguranţă.

Suma de 30.000 de euro nu include şi costurile pentru parcare. Ibrahimovici a obţinut dreptul de a folosi în exclusivitate o parcare subterană cu cinci locuri aflată în curtea interioară a imobilului în care locuieşte. Jucătorul are acces din parcare în apartamentele sale cu un lift privat.

Zlatan Ibrahimovici beneficiază pe tot parcursul zilei de servicii cum ar fi spălarea şi călcarea rufelor, cizmărie, dar şi de meditatori pentru copii dacă este cazul.

"În schimb, nu este asigurat şi un bucătar. Iar dacă Ibra va avea nevoie de companie, el stă acum la o distanţă de două minute cu maşina de locuinţele lui Thiago Silva şi Thiago Motta"
, conchide Le Parisien.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate