WOW! Uite cum arata 'Pamela Ewing' la 64 de ani - E sexy si acum

Actriţa americană Victoria Principal, devenită celebră graţie rolului din serialul de succes "Dallas", a anunţat recent că nu doreşte să o joace din nou pe "Pamela Ewing" în continuarea acestui serial, difuzată în prezent pe postul de televiziune TNT.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereVictoria Principal, acum în vârstă de 64 de ani, a studiat pentru a deveni medic, dar la vârsta de 18 ani a suferit un grav accident de maşină, iar dupa ce şi-a revenit a plecat la New York unde a lucrat ca model, iar în timpul liber participa la auditii pentru a intra in lumea artistică.

fara descriereActriţa, care a studiat timp de doi ani la Academia Regală de Balet din Londra, a debutat în 1972, în filmul "The life and times of judge Roy Bean", rol cu care a fost nominalizată la Golden Globes. După apariţii cu roluri mai puţin importante în filme de televiziune, producătorul Aaron Spelling i-a oferit în 1978 un rol în filmul "Fantasy Island", după care a primeşte rolul vieţii ei, cel al Pamelei Barnes Ewing în serialul de mare succes "Dallas".

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate