WOW Uite cum aratau cei trei jurati de la MasterChef in adolescenta! Daca nu ti-am fi spus ca sunt ei, sigur nu i-ai fi recunoscut!

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu aveau vise indraznete in adolescenta.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereCei trei jurati de la MasterChef stiau de atunci ca vor sa lucreze in bucatarie, insa nu stiau daca vor ajunge vreodata sa faca ce isi doresc.

fara descriere„La 18 ani îmi doream să sparg graniţele şi să devin un nume important în lume. Îmi doream foarte tare să devin Jamie Oliver al României, iar destinul m-a împins să devin cine sunt astăzi, Florin Dumitrescu al României. Cel mai important pentru mine este că am reuşit să fac mai mult decât mi-am propus, şi anume să pun meseria de bucătar acolo unde îi este locul, printre artişti“, a declarat Chef Florin.

fara descrierefara descriere„Când aveam 18 ani nu prea erai lăsat să gândeşti. Deşi în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria şi să o trăiesc prin toţi porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei ţări, să călătoresc, pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau şef de unitate. Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr. Categoric, mi-a întrecut aşteptările. Nu mă gândeam vreodată să ajung la TV, ca lumea să mă cunoască. Ideea de a face cunoscut ceea ce crezi, de a-i învăţa pe milioane de oameni care te urmăresc e un lucru fantastic“, a spus si Bontea.

fara descriere„Îmi doream atât de multe încât nu puteam pune degetul pe ceva. Când aveam 18 ani, România era o ţară închisă la propriu şi la figurat. Plecam cu toţii de la un nivel atât de jos, încât şi un post de televiziune care emitea mai mult de două ore era o mare bucurie. Lucrurile au evoluat, din multe puncte de vedere e mult mai mult, din altele mult mai puţin, dar, în final, sunt pe plus“, a dezvaluit Scarlatescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate