WOW! Uite unde pleaca Borcea de Revelion! Sta sapte zile pe un vas de croaziera in Caraibe!

Criza nu pare sa-l fi afectat pe Cristi Borcea. Fostul actionar al clubului Dinamo si-a anuntat deja prietenii ca, de Revelion, pleaca intr-o croaziera de lux in Caraibe.

Distribuie pe:

Autor: Georgiana Carp, Cornelia Ionescu

fara descrierefara descriereMai este putin pana la Revelion si Cristi Borcea si-a fixat deja destinatia. Impreuna cu o trupa serioasa de prieteni din Romania, omul de afaceri isi va lua sotia si va pleca intr-o croaziera de lux in Caraibe. Borcea si gasca si-au luat deja biletele pe un vas de vis, de cinci stele, dotat cu tot ce-si poate dori o persoana potenta financiar.

Borcea va pleca din Miami, inainte de Revelion, si va sta pe vasul de croaziera sapte zile. Noaptea dintre ani a stabilit-o la un restaurant de fite de pe vapor si i-a cerut bucatarului sa gateasca romaneste. “Am vrut sa iau din Romania sorici, leber, toba, carnati si cartabosi, dar cei de la aeroport ne-au informat ca nu avem voie sa transportam mancarea in America. Asa ca, nu vom aduce nimic din tara. Sper ca bucatarul va sti sa faca tot ce tine de preparatele traditionale, altfel, am sa intru eu in bucatarie, ca ma pricep”, a declarat, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, omul de afaceri Nicusor Stan, unul dintre cei care vor fi alaturi de Borcea de Revelion.

La intoarcerea din croaziera, prietenii afaceristului nu vor pleca imediat in tara, pentru ca li s-a rezervat o surpriza. Cristi Borcea le-a inchiriat apartamente de lux intr-un resort din Miami si le-a promis ca ii va duce in cele mai frumoase locuri din zona.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate