WOWbiz.ro a aflat adevaratele motive care au dus la destramarea trupei Voltaj!

Bobby Stoica, claparul trupei "Voltaj" le-a spus "Adio" colegilor. Vestea i-a socat pe fani, dar nu si pe ceilalti membri din formatie care, se pare, se asteptau la acest lucru.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descriereTrupa Voltaj, in formula cu Bobby WOWbiz.ro a aflat adevaratele motive care au dus la destramarea trupei Voltaj! Nu este vorba despre disparitia acestei trupe de pe piata muzicala, ci despre plecarea claparul formatiei, Bobby Stoica. WOWbiz.ro a aflat ce se ascunde in spatele scandalului si ce l-a determinat pe Bobby sa ia aceasta decizie.

fara descriereBobby Stoica cantand la chitaraPloiesteanul Bobby Stoica este pasionat de muzica de mic copil. El s-a mutat la Bucuresti, unde a absolvit Liceul “Ion Creanga”. Un tip popular, Bobby era stiut de mai toti elevii din liceu, caci el era baiatul care canta la chitara, aproape zilnic, in curtea scolii. Chitara cu care, se pare, a “cucerit” si fetele din liceu. Toata lumea ii stia pasiunea pentru chitara, desi el era si as in clape. La scurt timp dupa ce a venit in Bucuresti, Bobby a ajuns cunoscut pe piata muzicala. Bobby era considerat unul dintre cei mai talentati tineri compozitori, chiar si inaintea celebrului Marius Moga. A compus piese pentru multi artisti. Bobby are propriul studio de inregistrari. Pe langa business-ul sau, compozitorul se ocupa intens si de trupa Voltaj, careia i s-a alaturat in urma cu 13 ani. In urma cu cateva zile, insa, Bobby a parasit trupa, gest care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ca, WOWbiz.ro a aflat adevaratele motive ale despartirii. fara descriereBobby la clape, intr-un concert Voltaj

Cornel Ilie, solistul trupei “Vunk”, ne-a dezvaluit ca membrii formatiei “Voltaj” sunt foarte discreti, insa el este prieten bun cu Bobby Stoica. “Bobby a fost omul care compunea piesele Voltaj. Toate melodiile trupei erau compuse de el. De doi ani, colegii au ales sa colaboreze cu altii pentru a le compune piese, lucru care probabil l-a deranjat. Cred ca motivul plecarii lui Bobby din Voltaj este ca nu se mai potrivea cu stilul abordat de trupa in ultimii ani”, a declarat Cornel Ilie pentru WOWbiz.ro. fara descriereCornel de la Vunk este prieten cu Bobby

Faptul ca scandalul “mocnea” de cativa ani, ne-a fost confirmat si de un mare cantaret rock: “Eu stiu ca avea mereu discutii cu bateristul. E un scandal vechi, din cate am inteles este din cauza banilor, asa cum e la majoritatea trupelor. Bobby nu mai compunea pentru Voltaj, pentru ca asa au decis colegii lui, asa ca nu mai lua nici asa multi bani ca inainte. E pacat ca a plecat Bobby pentru ca el era creierul formatiei Voltaj. Si la concertele live, Bobby ii ajuta sa faca fata. E un tip extrem de talentat”, ne-a declarat cantaretul, care ne-a rugat sa-i pastram secreta identitatea.

fara descriereBobby si Alexandra Usurelu

In acest moment, Bobby Stoica se ocupa intens de promovarea unor noi artisti cum ar fi si tanara Alexandra Usurelu.

Contactat telefonic, Calin Goia, solistul trupei Voltaj, n-a dorit sa comenteze plecarea lui Bobby. “Noi nu ne spalam rufele in public. Bobby a plecat, n-a fost dat afara si impreuna am decis ca Adrian Cristescu sa fie noul membru”, ne-a declarat Calin.

fara descriereCalin Goia si Bobby Stoica, pe scena, in timpul unui concert VoltajBobby Stoica insa a refuzat sa faca vreun comentariu, el spunandu-ne doar ca va emite un comunicat oficial in care va scrie despre viitoarele proiecte muzicale.

Bobby a sustinut ultimul concert alaturi de Voltaj, vineri, la Cluj Napoca. In locul lui la clape va fi Adrian Cristescu.

fara descriereAdrian Cristescu este noul clapar al trupeiAdi Cristescu si-a inceput cariera foarte devreme, la 3 ani si jumatate lua primele lectii de pian. Dupa ce a absolvit Liceul Dinu Lipatti, Adi a continuat educatia muzicala la Conservator la sectia de Compozitie Jazz. "Ii cunosc pe baieti de mult timp, le stiu traseul profesional si ii admir pentru talentul lor de compozitori, chiar stiu sa faca muzica. Pe plan personal, ii admir pentru sinergiile dintre ei, faptul ca sunt ca o familie, se completeaza reciproc extraordinar. Sunt sigur ca ma pot integra in echipa si ca pot sa ii ajut sa dezvoltam lumea Voltaj cu piese noi, extraordinare, asa cum sunt obisnuiti fanii Voltaj”, a declarat noul clapar al trupei Voltaj. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate