WOWbiz.ro a aflat pe ce suma canta Julia Jianu de Revelion! Ia 3000 de euro pe o reprezentatie!

Revelionul se apropie cu pasi repezi si cantaretii si-au stabilit deja majoritatea contractelor. De pilda, Julia Jianu va da recitaluri in cateva locatii, iar suma pe o reprezentatie se ridica la 3000 de euro!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereDe Revelion, majoritatea cantaretilor incearca sa ridice tariful la concerte si sa adune cat mai multe reprezentatii. Julia Jianu se poate considera o fericita din acest punct de vedere, intrucat cantareata are deja stabilite restaurantele pentru Anul Nou, iar banii pe care-i cere, pentru o singura reprezentatie, se invart in jurul sumei de 3000 de euro.

Dupa ce va incasa o suma frumusica, Julia, impreuna cu sotul ei, Bogdan, pleaca in Austria, la Solden. Acolo, cei doi se vor duce cu o gasca de prieteni si vor incerca sa-si doboare recordurile la sky pe partia din statiune.

Un amanunt interesant este faptul ca Julia si Bogdan se duc, an de an, la Solden, pentru ca acesta, spun ei, este locul care i-a unit foarte mult. Dupa casatorie, Solden a fost prima destinatie de vacanta si, de atunci, nu a fost inceput de an in care ei sa nu se mearga acolo. "E un loc apropiat inimii noastre! In plus este foarte frumos. O sa schiem, o sa ne dam cu sania si o sa ne distram nemaipomenit, alaturi de prietenii nostri”, a spus Julia, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate