WOWbiz.ro a avut dreptate! Ce spune Carmen de la Sălciua despre despărțirea de Culiță Sterp! ”Instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea”

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu mai formează un cuplu, iar senzuala cântăreață de muzică de petrecere a decis să recunoscă și oficial acest lucru, la presiunea admiratorilor ei care doreau ca informațiile difuzate, în exclusivitate de WOWbiz.ro, să devină o certitudine.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere


In articol:

Așa că, zilele trecute, Carmen de la Sălciua, plictisindu-se acasă după ce și-a anulat cântările din Italia de frica coronavirusului, a organizat pe contul ei de socializare o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Citeste si: Ce se întâmplă între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, după despărțire! EXCLUSIV

Citeste si: Carmen de la Sălciua l-a părăsit pe Culiță Sterp și ”atacă” la un alt bărbat! Avem informații care vor face lumea mondenă să explodeze

Citeste si: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit...iar!

Iar așa cum era de așteptat, Carmen de la Sălciua nu a putut ocoli întrebările din ce în ce mai insistente pe tema despărțirii ei de Culiță Sterp, informațiile publicate de WOWbiz.ro fiind până la urmă confirmate, cu jumătate de gură, de cântăreață.

fara descriere

”Anumite aspecte doresc să fie respectate (cere, de fapt, discreție, n. red.), în mod special cele care țin de viața mea intimă! Vă respect și vă mulțumesc pentru gândurile bune, penmtru sfaturi, însă familia, prietenii apropiați și cei care doresc să mă cunoscă dincolo de o poză știu și înțeleg ce se întâmplă în viața mea. Cei care ne-ați iubit atât pe mine, cât și pe Culiță, o puteți face în continuare, indiferent de situația dintre noi. Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a notat Carmen de la Sălciua care, apoi, a precizat, sugestiv și ce o înspăimântă pe ea, cu adevărat. ”Instabilitatea, imaturitatea, infidelitatea”, sunt lucrurile care o sperie pe Carmen de la Sălciua, făcând o aluzie nu tocmai discretă la problemele pe care le-a avutr de-a lungul timpului în cuplu, alături de Culiță Sterp.

În altă ordine de idei, de curând, Carmen de la Sălciua a decis să facă schimbări importante în viața ei. Așa că, pe lângă faptul că trage la sală mai tare ca niciodată și acum este mai slabă ca oricând, Carmen de la Sălciua a luat decizia să își schimbe și look-ul pentru unul mai de ”puștoaică”. Și asta a făcut după ce l-a vizitat pe stilistul ei favorit, acesta recomandându-i o nouă frizură, lucru pe care Carmen de la Sălciua l-a pus în practică imediat.

 

 

Carmen de la Sălciua, singură la Urgențe! Culiță Sterp a uitat de ea

”În timp ce se îndrepta spre eveniment, avea de cântat într-un club din Budureasca, în Bihor, Carmen de la Sălciua a suferit o serioasă cădere de calciu și s-a oprit la spitalul de urgență din Brad. Doctorii de gardă i-au administrat calciu și calmante și au ținut-o până la 4 dimineața internată. Au trimis-o acasă, dar situația ei nu e prea ușoară, chiar credem că e gravă. Oricum, când a ajuns la spital, era în stare gravă”, ne-a spus o amică de-ale sale.

Respectând indicațiile medicilor, Carmen de la Sălciua a plecat de la spital și s-a dus direct acasă, pentru a se odihni cât mai bine. Și, normal, l-a anunțat și pe iubitul ei, Culiță Sterp, că nu se simte prea bine și că e la Alba Iulia. El a consolat-o, din vorbe, dar, deși Carmen de la Sălciua i-a sugerat, destul de explicit chiar, că l-ar dori lângă ea, Culiță Sterp s-a făcut că nu înțelege.

fara descriere

”Când Carmen de la Sălciua și-a dat seama că iubitul ei, Culiță Sterp, nu va veni la ea, să o viziteze, să îi fie alături, a ieșit scandalul. S-au certat cumplit, la telefon, ea se simte dezamagită la maximum de comportamentul lui, iar relația lor, oricum fragilă, e acum într-un picior. Și, la ce discuții au, nu m-ar mira să se despartă, din nou”, ne-a spus, la acea vreme, sursa noastră.

Iar la câteva zile, despărțirea s-a concretizat. ”De Ziua îndrăgostiților s-a ajuns la concluzia că nu are rost să se mai chinuiască. De altfel, deja, Culiță Sterp a scos toate pozele cu Carmen de la Sălciua de pe contul lui de Instagram, iar asta a făcut-o pe ea să explodeze de nervi. Nici nu vrea să audă de el, acum, este supărată mai tare ca atunci când au apărut pozele cu ea goală. Se simte și trădată, și nebăgată în seamă, mai ales că el a preferat să plece din țară mai devreme decât trebuia pentru a merge la concerte, în loc să stea alături de ea după ce a ajuns la Urgențe. La cât de tare s-au certat, m-ar mira să se mai împace”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi.

 

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, divorț cu scandal și împăcare discretă

După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere de anul trecut ale frumoasei Carmen de la Sălciua, publicate în exclusivitate de WOWbiz.ro, în care Culiță Sterp părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au timp de câteva săptămâni. Într-un final, după îndelungi negocieri, cei doi au recunoscut că sunt împreună. De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze.

”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi.

Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. Dar cu toate acestea, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au rezistat prea mult împreună și s-au despărțit de curând.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate