WOWbiz.ro a mers pe urmele lui Jador, în Alba! Avem detaliile întâlnirii secrete a manelistului cu Carmen de la Sălciua! Exclusiv

Din ce în ce mai multe amănunte ies la iveală când vine vorba de relația secretă pe care Jador o are cu Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Salciua si Jador
Carmen de la Salciua si Jador, relatie secreta?
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, așa cum WOWbiz.ro a dezvăluit, în exclusivitate, acum câteva săptămâni, Jador a făcut o vizită în Alba Iulia, la Carmen de la Sălciua acasă.

Și, chiar dacă vizita a fost secretă, WOWbiz.ro a reușit să vorbească cu martori ai evenimentului. ”Era începutul lunii septembrie, nu mai știu data exact, trebuia să mă văd cu Carmen, așteptam amândouă un colet de la curier.

Pe la 10.00 dimineață a ajuns și Carmen, dar nu era singură. În mașina ei, zâmbitor, era Jador, am rămas înlemnită”, ne-a spus Adina, o prietenă bună de-ale lui Carmen de la Sălciua.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit prietena cântăreței, totul trebuia să fie secret, doar că fiul ei a stricat totul. ”David, fiul meu, era cu mine. Când l-a văzut pe Jador, să leșine nu altceva, că este mare fan al lui, iar Jador nu a mai venit niciodată în Alba Iulia, nu a avut nici concerte pe aici. S-a repezit la mașină și a insistat să facă poze. Jador a acceptat, cred că îi era rușine pentru că sunt prietena lui Carmen de la Sălciua și a făcut pozele, dar l-a rugat pe fiul meu să nu le pună pe conturile de socializare, că el a venit în secret să se vadă cu Camen. Mi-a zis și mie asta, chiar a insistat. Dar juniorul nu s-a abținut, le-a trimis prietenilor din gașca lui, iar imaginea a apărut și în public cu Jador”,  ne-a spus, în exclusivitate, Adina, amica lui C armen de la Sălciua, despre întâlnirea cu Jador.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Carmen de la Salciua si Jador
Jador a vizitat-o pe Carmen de la Salciua, acasa, la Alba, dar a fost dat de gol

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit Adina, relația dintre Carmen de la Sălciua și Jador este ”secret de stat”. ”Nu știu exact ce se petrece între ei nici măcar eu, care sunt prietenă cu Carmen.

Oricum, pot să spun că pentru ora aceea a dimineții, amândoi păreau prea fericiți. Adică, pe Carmen o știu, ea este o persoană pozitivă, dar așa zâmbitoare nu am văzut-o demult. Oricum, nu au stat prea mult timp acolo, au preferat să bea cafeaua doar ei doi, aveau de discutat, deși mai mult păreau să glumească unul cu celălalt. Au plecat repede după ce Carmen și-a preluat coletul de la mine, nu știu unde s-au dus și nici nu mi-a dat alte detalii”,  ne-a mai spus, în exclusivitate, Adina, prietena frumoasei Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Salciua si Jador
Carmen de la Salciua si Jador colaboreaza perfect

Carmen de la Sălciua și Jador s-au sărutat?

Relația dintre Carmen de la Sălciua și Jador, una care pare să fi apărut după ce au filmat împreună videoclipul de pe primul loc al topului trending din Youtube, este, și acum, subiect de mari speculații. Doar că, pare-se, între ei, deși Jador neagă, s-a petrecut ceva.. ”La sfârșitul videoclipului piesei cântate de Jador și de Carmen de la Sălciua, în spatele unei perdele, cei doi par să se sărute. Iar dacă în clip doar par, cei doi au făcut-o.... A fost un sărut timid, nu s-a întâmplat nimic altceva, dar a fost...”, ne-a spus un martor ocular de la filmările clipului melodiei scoase de Carmen de la Sălciua și Jador.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Secretul lui Jador! A sărutat-o sau nu pe Carmen de la Sălciua?

Jador vorbește despre relația cu Carmen de la Sălciua! De ce nu pot fi împreună, deși recunoaște că o iubește

Câți bani a câștigat Carmen de la Sălciua în ultimele 3 zile! Suma este fabuloasă EXCLUSIV

Anamaria Prodan nu recunoaște divorțul de Laurențiu Reghecampf

Vaccinarea OBLIGATORIE pentru acești români! Ministrul Sănătății a făcut anunțul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Febra șoarecilor” cuprinde Europa. Molima poate provoca moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies