WOWbiz.ro iti dezvaluie cum a recucerit-o Cristea pe Bianca! O astepta gol in pat!

Toata vara, Bianca Dragusanu s-a plans ziaristilor ca nu mai are nici o relatie cu “Printul” Cristea, desi adevarul era cu totul altul. El statea in apartamentul roscatei din Bucuresti si se comporta ca un partener de viata ideal.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereSurse din anturajul Biancai sustin ca fotbalistul a locuit aproape tot timpul cu vedeta, doar in cantonamente lipsind din “cuibusorul lor de nebunii”. Mai mult decat atat, chiar si atunci cand s-a afisat cu Tania Budi, el tot mai avea lucrurile in casa Biancai.

La un moment dat, scandalul cu Tania a luat proportii si Dragusanca nu a mai putut suporta. I-a facut bagajelul “Printului” si l-a trimis la…amanta. Pentru scurt timp insa, caci, spre surprinderea ei, jucatorul tot isi mai facea drum spre fostul camin "conjugal", se baga gol-golut in pat si o astepta pe Bianca pregatit pentru o repriza de amor. "Inainte sa se impace oficial, chiar cu vreo patru zile inainte, Bianca a venit acasa si l-a gasit in pat pe Cristea. Era dezbracat si se comporta de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Suparata, ea l-a intrebat "Ce faci, mai baiatule, aici?!, du-te acasa la tine sau, mai bine, la Tania”. El a ras si a incercat sa se eschiveze, spunand ca acolo, cu Bianca, e casa lui. Pana la urma, Bianca l-a iertat. Pentru cat timp, nu stiu, dar, probabil, faza cu el in costumul lui Adam in pat a sensibilizat-o", a declarat pentru WOWbiz.ro o prietena a Biancai Dragusanu.

Contactata telefonic, Bianca a incercat sa se eschiveze si sa nu vorbeasca prea mult despre actiunile iubitului. "E adevarat ca il gaseam acasa, dar cred ca ma iubea prea mult si nu putea sa stea fara mine", a spus Dragusanca pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate