WOWbiz si "Dansez pentru tine" au declansat razboiul dintre Bianca Dragusanu si Liviu Stanciu! "Cand a fost eliminata, ea radea ca muta la… Mutu!"

Dupa razboiul declansat pe site-ul wowbiz.ro de Liviu Stanciu la adresa Biancai Dragusanu, actiunea s-a mutat si la emisiunea prezentata de Madalin Ionescu si Andreea Mantea. Acolo, realizatorul TV a declarat ca roscata este “o boarfa nesuferita si danseaza ca un portavion”.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriereAfectata de atacurile repetate, Bianca a avut, vinerea trecuta, o dispozitie foarte proasta la “Dansez pentru tine” si, aseara, la o emisiune de televiziune, a declarat ca Liviu Stanciu ar fi responsabil de eliminarea ei din competitie.

"Toate vorbele spuse la adresa mea m-au afectat si nu am mai putut sa ma concentrez la concurs. Nu inteleg de ce sunt atacata de un om care nu ma cunoaste si nu are nici o legatura cu mine. Pentru tot ce a comentat despre mine, am sa iau legatura cu un avocat”
, a spus Bianca.

De partea cealalta, Liviu Stanciu nu s-a aratat deranjat de actiunea juridica pe care diva ar intentiona sa o intreprinda si a raspuns la fel de ironic ca si in alte dati. "Sunt profund indurerat ca Bianca a fost eliminata de la "Dansez pentru tine", o am pe constiinta si ma simt vinovat, daca nu eram eu, sigur ar fi castigat competitia!", a declarat Stanciu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro .

Stanciu nu se opreste aici si mai baga putin cutitul in rana Biancai. "De fapt, a fost un complex de imprejurari. In primul rand, eu sunt vinovat, apoi incalzirea globala, faptul ca a fost bolnava cand era mica, cei din juriu nu i-au dat notele meritate, astrele au fost aliniate potrivnic, ei bine, toate acestea s-au pus de-a curmezisul talentului ei sclipitor si, pana la urma, au doborat-o”, a mai spus Liviu, care a remarcat si momentul in care Bianca a fost scoasa pe usa din dos din concurs: “cand a fost eliminata, numai partenerul ei plangea, ea radea ca muta la…Mutu!"

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate