WOWBiz spulbera concurenta! Emisiunea Adelinei si a lui Madalin, cel mai urmarit late-night show!

Kanal D a fost lider de audienta, marti, 11 decembrie, in intervalul 22.15 – 24.30. Povestea incredibila dintre Mihaelei Radulescu si Daniel Constantin, presupusul ei hartuitor, dar si interventia spumoasa a poetului Mircea Dinescu, au fost doar cateva dintre elementele savurate de telespectatori marti seara in show-ul “WOWBiz”, de la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereEmisiunea “WOWBiz” prezentata de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu a fost pe placul romanilor, inregistrand un rating mediu de 5.1% si o cota de piata de 13.7%, target: All Urban, iar pe segementul de public National a atins un rating mediu de 4.6% si o cota de piata de 13.4%, conform datelor furnizate de Kantar Media.

fara descrierefara descriereCel mai fierbinte show al noptii a fost urmarit de 873.000 de romani, iar in minutul de aur atins la 22.17, nu mai putin de 1.592.000 de telespectatori priveau programul pregatit de Kanal D.

Nu ratati, de luni pana joi, de la ora 22.15, cel mai fierbinte late-night show al momentului –“WOWBiz”, prezentat de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, la Kanal D.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate