X Factor finala 2020. Când se afla cine este marele câștigător

X Factor finala 2020. Când se afla cine este marele câștigător al sezonului 9.

Autor: Elena Popescu

In articol:

X Factor finala 2020. Când se afla cine este marele câștigător al sezonului 9?! În această seară de la ora 20:00.

Cei patru jurați și-au ales finaliștii care vor lupta pentru marele premiu.

Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9.

X Factor finala 2020. Când se afla cine este marele câștigător

Finala X Factor sezonul 9 va avea loc în această seară, vineri 18 decembrie, de la ora 20:00. Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei și-au ales finalistul X Factor sezonul 9. Concurenții fiecărei categorii de vârstă au repetat ore în șir și s-au pregătit pentru cea mai importantă etapă din concurs. Înainte de marele final al show-ului de talente, concurenții au trecut prin niște schimbări de look care vor impresiona publicul de pe micile ecrane.

Citeste si: Finaliști X Factor 2020. Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales concurenții care vor lupta în finala competiției

X Factor finala 2020
X Factor finala 2020[Sursa foto: Facebook]

Cine sunt finaliștii X Factor 2020

Vineri 18 decembrie, de la ora 20.00, Adrian Petrache, Andrada Precup, Super 4 și Sonia Mosca vor lupta în marea finală X Factor sezonul 9.

Andrada Precup

Andrada Precup, din grupa de fete a lui Ștefan Bănică, l-a impresionat pe mentorul său încă din audiții. Tânăra a obținut patru de ”DA”, iar asta a trimis-o direct în bootcamp-ul X Factor.

„Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, a spus Andrada Precup, care este nevăzătoare, însă are o voce și un auz de excepție.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Sonia Mosca

Sonia Mosca, italianca cu voce de aur, i-a ridicat în picioare pe cei patru jurați în audiții. Sonia a interpretat piesa „And I Am Telling You I'm Not Going” cu care a stârnit ropote de aplauze.

„Simt cu adevărat muzica înăuntrul meu”, a spus Sonia Mosca.

Super 4

Super 4 s-au prezentat în audiții cu piesa „Caruso”. Cei patru italieni au avut o prestație emoționantă care i-a impresionat pe jurații: Florin Ristei, Ștefan Bănică, Delia și Loredana.

Adrian Petrache

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a impresionat juriul încă din audiții. Tânărul de 22 de ani a învățat de mic să cânte la chitară de la bunicul său.

Citeste si: El va fi câștigător X Factor 2020? Adrian Petrache, gest uriaș pentru copiii orfani! Unchiul Florin Salam urcă pe scenă la marea finală!

X Factor finala 2020
X Factor finala 2020[Sursa foto: Facebook]

Ce momente speciale au pregătit finaliștii X Factor

Concurenții X Factor sezonul 9 au pregătit pentru marea finală o melodie individuală, una alături de mentorul lor, iar alta alături de un invitat special, ales dintre artiștii importanți din România.

Andrada Precup va cânta în această seară o piesă individuală, una alături de mentorul său, Ștefan Bănică, iar alta alături de doi invitați speciali, artiști de renume din România, Damian Drăghici și Adrian Daminescu.

În marea finală X Factor 2020, Sonia Mosca va cânta o piesă individual, o piesă alături de mentorul său, Delia, iar ultima melodie a serii o va interpreta alături de Monica Anghel.

Super 4 vor avea o piesă pe care o vor cânta individual în marea finală X Factor sezonul 9, un moment special alături de mentorul său, Florin Ristei, iar a treia piesă o vor interpreta alături de Raluka.

Adrian Petrache va interpreta în această seară o piesă solo, una alături de mentorul său, Loredana, iar ultima piesă o va interpreta alături de unchiul său, Florin Salam.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Finaliști X Factor 2020. Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales concurenții care vor lupta în finala competiției

El va fi câștigător X Factor 2020? Adrian Petrache, gest uriaș pentru copiii orfani! Unchiul Florin Salam urcă pe scenă la marea finală!

Fostul cumnat milionar al Biancăi Drăgușanu, luptă sălbatică în ring! A ieșit plin de sânge, dar victorios Video

Horoscop 28 Noiembrie 2021: astăzi, Peștii primesc bani, Balanțele își rezolvă problemele

Doliu fără margini în România! A murit un mare actor. Îl știa lumea peste hotare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ziua începe cu o tragedie! Punctul de referință al epocii noastre a murit

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies