Xenti Runceanu: In ianuarie vom face un spectacol in memoria Malinei Olinescu cum nu s-a mai vazut in Romania!

Xenti Runceanu si Laura Mocan, prietenii si totodata fostii colegi de trupa ai Malinei Olinescu, ne-au marturisit ca, in ianuarie, impreuna cu Calin Geambasu Band si Doina Spataru, mama regretatei artiste, vor organiza un spectacol in memoria acesteia. ##VIDEO7742##

Distribuie pe:

fara descriereMalina Olinescu se numara printre cele mai iubite artiste din Romania, insa s-a stins din viata mult prea devreme. Vedeta s-a facut cunoscuta pentru melodiile ei de dragoste, piese indragite de mii de fani! Xenti si Laura au vorbit in exclusivitate pentru WOWbiz.ro despre spectacolul pe care il vor face in memoria Malinei. Artistii au declarat ca fanii vedetei vor avea ocazia sa asculte in jur de 50 de melodii nedifuzate cantate de cantareata.

“Pe 29 ianuarie, impreuna cu Calin vom organiza un spectacol in memoria Malinei Olinescu. Acest spectacol va fi original si e o idee pe care nu am mai vazut-o niciodata pusa in aplicare. Fanii Malinei isi vor aminti de Malina. Vor asculta piese care nu au mai fost difuzate. Doamna Doina este alaturi de noi si ne-a sprijinit inca de la inceput", a declarat Xenti Runceanu.

Pe 12 decembrie 2011, in jurul orei 2.00 noaptea, Malina Olinescu a cazut de la etajul sase din blocul in care locuia si a fost gasita fara suflare. La scurt timp dupa moartea ei a fost lansata si teoria ca vedeta s-a sinucis din dragoste, caci tocmai in acea perioada se despartise de iubitul ei.

Xenti si Laura, fostii ei colegi de trupa, sustin ca Malina nu a vrut sa se sinucida si in mod cert a cazut de la balcon.

"Nu avea niciun motiv sa faca asta. Nu si-a dorit niciodata sa moara. Aveam foarte multe proiecte impreuna, nu cred ca a facut asta intentionat, chiar daca mai multi au spus ca s-a sinucis. In cele din urma, si politia a ajuns la concluzia noastra", a declarat Xenti Runceanu pentru WOWbiz.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate