Xonia, mesaj bilingv pentru Sărbători, dedicat cititorilor WOWBIZ.ro

Xonia, cântăreaţa de origine româno-australiană, este una dintre vedete care este extrem de apropiată de fanii ei, motiv pentru care, prin intermediul Wowbiz.ro, a ţinut să le facă o serie de urări.

Autor: Radu C. Munteanu, Lili Lascar

După ce s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc cu exotismul şi senzualitatea ei, Xonia se poate lăuda şi cu o relaţie extrem de strânsă cu fanii ei, motiv pentru care, de fiecare dată când are ocazia, vorbeşte cu ei şi despre ei.

Din acest motiv, Xonia a decis să le transmită, prin intermediul WOWbiz.ro,

o serie de urări dedicate Sărbătorilor de Iarnă. ”Sărbători fericite şi tot ce vă doriţi. Un An Nou plin de bucurii, multă sănătate, multă iubire şi să ne auzim şi să ne vedem la anul, cu bine! Vă pup dulce”, este mesajul Xoniei pentru fanii ei. Şi, cum vedeta nu s-a mulţumit să vorbească doar în române, Xonia a făcut o urare şi în limba engleză, amintind parcă că ea a locuit mai mult de jumătate din viaţă în Australia.

 

 

Xonia a cunoscut succesul în industria muzicală românească încă de la început cu hit-ul ”My Beautiful One”, cea mai difuzată piesă a anului 2010. În 8 ani de carieră a bifat mai multe piese care au ajuns în fruntea clasamentelor muzicale. Single-uri precum ”Hold On”, ”Remember” sau ”Ping Pong”, care au fost fredonate de mii de fani, iar anul 2014 i-a adus Xoniei şi prima colaborare internaţională cu megastar-ul columbian J.

Balvin, pentru single-ul ”I Want Cha”.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies