Xonia: "Nu am iubit în momentul de faţă"

Xonia şi Deepcentral au fost invitaţii Cârcotaşilor luni dimineaţa la Kiss FM. Artiştii au cântat live un nou single, intitulat 'You And I”.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere„Ţi-a spus cineva pe ziua de astăzi că eşti frumoasă, Xonia?”, a sărit imediat Dezbrăcatu cu un compliment.

„Voiam să te întrebăm dacă sunt buzele tale sau nu”, şi-a manifestat Mihai Găinuşă curiozitatea. „Sunt ale mele”, a răspuns invitata. „Sunt îmbunătăţite?”, a insistat Cârcotaşul. „Da”, a confirmat Xonia.

Artista a povestit că va filma marţi un videoclip pentru noua piesă. „Poţi să ne spui câte ceva despre ţinutele tale din videoclip?”, s-a interesat Găinuşă. „O să fiu îmbrăcată”, a fost răspunsul pe care Xonia l-a dat, în hohotele de râs ale celor din studioul Kiss FM. „Va fi un clip foarte simplu.  Avea o coregrafie contemporană foarte frumoasă”, a continuat cântăreaţa.

„Prietenul tău ce-a zis de piesă?”, a întrebat şi Dezbrăcatu. „Nu am iubit în momentul de faţă”, a mărturisit invitata.

Xonia a mărturisit că s-a obişnuit deja cu drumurile lungi între România şi Australia. „Noi, ca ea să se simtă ca acasă în studio, ne deghizăm în canguri”, au glumit şi băieţii de la Deepcentral.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate