Vedete

Yamato Zaharia, “Faimosul” sezonului al doilea de la Exatlon, isi ia tatal dupa el in Republica Dominicana! EXCLUSIV

Yamato Zaharia este unul dintre Faimosii celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania si a devenit celebru pentru faptul ca este un luptator de Kempo neinvins la categoria lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Chiar daca regulile competitiei Exatlon sunt extrem de stricte, competitorii avand interzis sa isi ia, dupa ei, ceva din Romania, Yamato a gasit solutia pentru a-l avea alaturi pe tatal sau.

Mai exact, de ceva vreme, Amatto Zaharia, presedintele Federatiei Romane de Kempo si, in acelasi timp, tatal lui Yamato Zaharia, Faimosul care vrea sa impresioneze la cel de-al doilea este nedezlipit de viitorul concurent al show-ului fenimen. Iar asta pentru ca, acum ceva vreme, Yamato si-a tatuat, pe brat, chipul tatalui sau. “Il voi lua cu mine la Exatlon. Ma va ajuta sa fac tot ce imi sta in putinta, este inspiratia mea si stiu ca, asa, il am alaturi de mine. Mi-am tatuat chipul tatalui meu ca o marturisire a respectului si a faptului ca ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine”, ne-a spus, in exclusivitate, Yamato Zaharia.
Mai mult decat atata, Faimosul de la Exatlon Yamato Zaharia este decis sa puna in aplicare tot ce a invatat de la Amatto Zaharia. “El m-a invatat sa lupt pana la capat, intotdeauna. Asa voi face si la Exatlon, sper sa imi ajut echipa, pe Faimosi, cat mai mult si sper ca voi face multe puncte in confruntarile pe care le voi avea”, ne-a mai spus Yamato Zaharia, unul dintre Faimosii celui de-al doilea sezon al Exatlon Romania.

Yamato Zaharia, campion mondial la Kempo

La doar 22 de ani, Yamato Zaharia se poate mandri cu o colectie impresionanta de titluri – este multiplu campion national, european si mondial intr-unul dintre cele mai complexe si spectaculoase sporturi de lupta, Kempo.
„Nu va fi usor, dar daca intri intr-o lupta iti asumi toate riscurile. Nu poti sta in ploaie fara sa te uzi.  Viata este facuta din victorii, dar si din infrangeri. Indiferent daca pierd sau castig un meci, nu abandonez niciodata; lupt pana la capat!”, a declarat Yamato Zaharia.  
 

Galerie foto