Yamato Zaharia și-a găsit ”elev”! Pe ce concurent de la ”puterea Dragostei” a început să îl antreneze Faimosul de la Exatlon

Yamato Zaharia este cunoscut pentru performanțele pe care le-a avut la Exatlon, în echipa Faimoșilor, multiplul campion mondial de Kempo fiind, evident, un sportiv de care să se țină seama.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

La asta, probabil, s-a gândit și Hamude, fost concurent de la ”Puterea Dragostei”, așa că, de ceva vreme încoace, între el și Yamato Zaharia s-a dezvoltat o relație de amiciție.

Citeste si: Echipa României, condusă de Faimoși, a devenit campioană mondială la Kempo! Yamato Zaharia și Mirel Drăgan au făcut show în ring

Citeste si: Adevărul despre despărțirea lui Ricardo de Raluca. Hamude a aruncat bomba: "A prins-o cu..."

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Hamude de la ”Puterea Dragostei” se apucă de cântat! Primele imagini de la studioul de înregistrare

Mai exact, Hamude a început să frecventeze aceeași sală de sport la care își întreține forța și Yamato Zaharia, Faimosul împrietenindu-se cu fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”, uniţi de pasiunea pentru mişcare. ”I-am dat câteva sfaturi despre ce ar trebui să facă. El oricum, e genul sportiv și ne-am împrietenit imediat, mai ales că, cu mine, a vorbit de fiecare dată foarte frumos. E un tip simpatic”, ne-a spus, în exclusivitate, Yamato Zaharia.

Mai muilt decât atât, întâlninu-se deeseori la sală, Hamude de la ”Puterea Dragostei” i-a făcut o propunere cât se poate de serioasă Faimosului Yamato Zaharia. ”Hamude mi-a propus să apar în câteva secvențe în videoclipul pe care îl face pentru piesa cu care debutează în lumea muzicii. Normal, am acceptat, o să apar cu mare drag, mai ales că va fi, din ce am înțeles, un rol care să mă reprezinte”, ne-a mai spus Yamato Zaharia.

 

Hamude se apucă de cântat

Hamude, fost concurent de la ”Puterea Dragostei” a intrat de curând în studio pentru a înregistra prima lui melodie. Este vorba despre melodia ”Te-a atins altcineva”, interpretată de Nikolas Sax și Hamude, aflat în premieră în ipostaza de interpret. Mai mult, Hamude de la ”Puterea Dragostei” este decis să facă și un videoclip pe măsură melodiei cu pricina, motiv pentru care, acum, sub supravegherea lui Yamato Zaharia, trage la sală pentru a fi în formă maximă la filmările pe care le vor face împreună.

Galerie foto 
Citește și:

Ioana Filimon, dezvăluiri neștiute din fosta relație. Vedeta a fost bătută și înșelată: ”Eu nu am reacționat...”

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de joi, 1 octombrie - Prima parte - Andreea primește o lovitură dură din partea iubitului ei. El a vrut să fie cu altă fată din casă

Rafaela de la Puterea Dragostei, protagonista unui episod violent. ”Războinica” de la Exatlon, snopită în bătaie de fostul iubit

Dani Mocanu tună și fulgeră după ce a fost „deranjat” de dușmani. Manelistul amenință mai mulți artiști cu filmări compromițătoare: „Dacă vi le arăt, sare România în aer”

Cine este și cum arată soția lui Giani din Las Fierbinți. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies