Yoghinii lui Bivolaru au colindat Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Yoghinii lui Gregorian Bivolaru au colindat azi Inalta Curte de Casatie si Justitie. Au cantat cat i-au tinut plamanii colinde... adaptate la realitatea procesului in care liderul lor, care e plecat de multi ani in Suedia, este judecat in lipsa pentru act sexual cu un minor si proxenetism. ##VIDEO10932##

Distribuie pe:

fara descriereLiderul MISA Gregorian BivolaruProcesul, judecat dimineata, s-a desfasurat cu ... colinde la geamurile magistratilor. Chiar daca era un frig de crapau pietrele, cursantii MISA au stat nemiscati ore intregi. "In Suedia solia, savarsind iar pledoaria, intr-un mic salas din acelasi oras a primit ravas", sau "din batrani se povesteste ...la verdictul potrivit", strigau cat ii tineau plamanii yoghinii lui Guru Bivolaru.

Ei au declarat ca "sunt colinde speciale pentru acest proces", deoarece liderul lor ar fi fost supus la "mari nedreptati", el neavand parte de un proces echitabil. Termenul de astazi face parte dintr-un proces ce dureaza de ani de zile, iar pana acum, Gregorian Bivolaru e fost achitat de doua instante mai mici in grad decat Inalta Curte de Casatie si Justitie. Avocatii liderului MISA cer  audierea lui prin video-conferinta.

VIDEO: Stirile Kanal D


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate