Youtube a sters un miliard de vizualizari ale clipurilor Rihannei si ale lui Justin Bieber - Artistii sunt acuzati ca isi cumparau succesul online!

Cel mai popular site de continut video le-a dat o mare lovitura artistilor internationali. Youtube a descoperit ca principalele case de productie si cei mai importanti cantareti de pe Glob "furau" vizualizari.

Distribuie pe:

fara descriereReprezentantii site-ului au sters peste un miliard de vizualizari de la videoclipurile Rihannei, ale lui Justin Bieber ori ale lui Nicky Minaj, toti reprezentati de Universal. Nici Sony nu sta mai bine. De la ei s-au "evaporat" peste noapte peste 850 de milioane de vizualizari. Pe lista neagra se afla si Alicia Keys, Rita Ora sau Labirinth.

Potrivit jurnalistilor de la Daily Mail, cei de la Youtube au facut o "razie" fara precedent si au sters toti userii falsi care "urmareau" videoclipuri pe site. "Smecheria" era aceea ca acele clipuri apareau pe youtube cu un numar fals de vizualizari, lasandu-se sa se inteleaga ca sunt mai populare decat erau, iar expunerea lor pe site crestea in urma acestei miscari ale unor hackeri.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate