Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Intalnirea dintre Savas si Oktay capata dimensiuni extrem de periculoase iar Savas, Beliz si Meryem sunt la un pas de a fi ucisi. Meryem este luata prizoniera, din nou, de Oktay, dar Savas reuseste sa-si salveze iubita din bratele acestuia.

 

Starea de sanatate a Susanei Sahika s-a agravat, iar Derin si Jasmin trec prin momente foarte grele. Si pentru Derin, dar si pentru Jasmin, Susan a fost persoana care le-a guvernat vietile celor doua tinere iar acum, aceasta este la un pas de moarte.


Naz sufera cumplit dupa Berk, dar Savas si Meryem ii sunt alaturi, incercand sa-i indulceasca suferinta tinerei. Yurdal face cunostinta cu primul sau copil. Jasmin si Yurdal se intalnesc la cununia lui Savas iar intalnirea dintre ei este una impresionanta.


Afland ca se casatoresc, Oktay cauta sa evadeze din arestul Politiei pentru a le oferi un cadou de neuitat celor doi indragostiti.


Nu rata un nou episod al serialului „Meryem”, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune