Zanni bate în retragere în războiul cu Elena Marin la Survivor România
Zanni bate în retragere în războiul cu Elena Marin la Survivor România

Vedete

Zanni bate în retragere în războiul cu Elena Marin la Survivor România. „Îmi văd de treaba mea!” Ce planuri uneltește Faimosul

Războiul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România, pus pe pauză de Faimos!

Elena Marin și Zanni au avut cele mai dure confruntări de la Survivor România 2021. Cei doi și-au declarat război, după ce Faimoasa l-a propus pentru eliminare pe cântăreț.

Zanni bate în retragere în războiul cu Elena Marin la Survivor România

Deși a declarat că îi va face zile fripte colegei sale, Zanni preferă să se concentreze mai mult pe verigile slabe din tabăra roșie. După o discuție avută cu Cosmin Stanciu și Sebastian Chitoșcă, cântărețul pare că bate în retragere și vrea ca scandalul cu Elena Marin să nu mai fie o prioritate pentru el, cel puțin pentru moment.

Citeste si: EXCLUSIV Roxana Ghiță de la Survivor România răspunde acuzațiilor aduse de iubita lui Sorin: „Nu e vina mea că oamenii nu îl plac!”

„Eu am preferat să închid subiectul. Eu mă aprindeam când începea ea să plângă la consiliu pentru chestii care au trecut. Eu îmi văd de treaba mea, dar când văd un om care minte cum să nu mă aprind? Mulți din echipă știau că nu e așa. Nu au mai fost răutăți, dar așa rămâne ea valabilă, victimă, dramă”, a spus Zannidache.

Sebastian Chitoșcă a spus că vrea să o ignore pe Elena Marin de acum încolo, însă își menține părerea că dansatoarea nu are ce căuta la Survivor România. „Eu m-am săturat de situația asta cu Elena. Nu se mai termină cu prefăcuta asta. Nu o mai suport deja. Pentru mine s-a încheiat discuția asta Zanni Elena, nu-i mai dau importanță unei ființe care nu are niciun rol în emisiunea asta din punctul meu de vedere”, a spus Faimosul.

Citeste si: EXCLUSIV Roxana Ghiță de la Survivor România răspunde acuzațiilor aduse de iubita lui Sorin: „Nu e vina mea că oamenii nu îl plac!”

Cosmin Stanciu spune că războiul va continua între Zanni și Elena Marin până când unul dintre ei va fi eliminat. „E o situație care nu se va termina pentru că ea crede că are dreptate, Zanni crede că are el dreptate. Dacă mă întrebi pe mine dreptatea e în ambele părți, dar Elena e prefăcută, că ia toate probleme personal.

Degeaba continuă certurile astea, pentru că ea nu va fi educată cum vrea Zanni și conflictul va fi mereu”, a declarat concurentul.

 Elena Marin la Survivor România
Elena Marin la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Reacția explozivă a lui Zanni după ce a fost nominalizat de Elena Marin

După ce a fost nominalizat de Elena Marin, Zanni a numit-o din nou cotoroanță și a acuzat-o că minte și se victimizează. Mai mult, Faimosul a adus încă o dată în atenție faptul că aceasta i-a făcut avansuri pe parcursul competiției.

„După ce a plâns și a spus că echipă și alea, nu mă așteptăm..a ținut fațada și la consiliu a început să plângă și să se victimizeze.

Citeste si: Logodnicul Elenei Marin, prima reacție după ce Zanni i-a declarat război iubitei sale: „Nu are de gând să înceteze!”

Ai o vârstă, Eleno, să te prefaci în halul asta? Te vede o familie acasă, un bărbat care nu te mai așteaptă, te faci de râs la televizor.

Ai plâns și ai schelălăit la consiliu, am zis bine, că asta faci plângi și minți și te victimizezi. Cum îți permiți să vorbești? Îmi e rușine că sunt cu tine în echipă.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Nu ți-ar fi rușine să minți? Nu ți-ar fi rușine, cine te-a înjurat de mamă și morți? Nu ți-e rușine să vorbești cu mine? Care suflet, mai cotoroanțo, care iar începi? Lasă vrăjeală asta! Să mă faci pe mine că mint și te aștepți să nu-ți răspund? Uită-te cum arăt, crezi că sunt rațional cu o femeie de 30 și ceva de ani? Te aștepți să fiu mai înțelegător și să dorești împăcare după ce ai votat neasumat și abia așteptai să ies afară? 

Citeste si: Părinții lui Jador, în lacrimi după ce au văzut accidentarea Faimosului la televizor: „Am simțit în inimă durerea...”

Ghici ce? Suntem aici, în aceeași echipă, sub același acoperiș. Pe mine nu mă deranjează că m-ai votat. Urât și murdar la vârsta ta, la consiliu plângi și ești emoționată și pe la spate ți-o cauți urât cu mine și fix eu o să tac în fața ta. Acum de ce nu plângi? Mai aștepti un consiliu?

Ea tace că să pară că eu sunt agresorul aici. O să vadă copiii emisiunea asta, dacă o să ai copii, dacă mai stă bărbatul ăla cu tine. Te-ai dat la mine și nu mai zic la cine, cu mâna pe inima, cu de-astea. M-am luat de el și uite ce s-a întâmplat, mai multe fire albe în cap. Ai plâns cum trebuie, Elena, mai înveți să leșini și ai câștigat”, i-a reproșat Zanni Elenei Marin.