Zanni contra lui Abi Talent: meciul secolului! Reacție nervoasă a faimosului de la Survivor România 2021: ”Îi bag o bucată în dinți”! Cum l-a enervat ”regele Youtube-ului”?

Zanni de la Survivor România 2021 este un băiat cuminte până când îl calcă cineva ”pe coadă”.

zanni
Autor: Radu Constantin

In articol:

Zanni de la Survivor România 2021 s-a băgat pentru ”fratele” Alex Velea în scandalul pe care acesta l-a avut cu Abi Talent, puștiul-fenomen de pe Youtube.

Dacă între Velea și Abi conflictul s-a limitat la jigniri și ironii, Zanni a trecut totul la un nou nivel: el i-a transmis trapperului că ”îi va băga o bucată în dinți”.  

Zanni despre Abi: ”Îl înâeleg, dar s-a băgat prost”

”Eu, dacă l-aș vedea față în față pe Abi i-aș băga o bucată în dinți pentru că s-a luat de Alex și de familia lui. Dar eu nu am ceva cu personajul lui, pentru că îl înțeleg... De aia mi-am scris aici, pe cap: ”understand why” – înțelege de ce.

Înțeleg de ce face ceea ce face, îi înțeleg personajul, dar s-a luat de Alex și de familia lui unde s-a băgat cam prost. N-am nimic cu el dar dacă îl văd față în față îi bag doar o bucată în dinți, bam!

A, nu că sunt bătăuș sau șmecher, dar pur și simplu, oricine poate să bage o bucată în dinți. O bucată, atât... bam!”, a spus Zanni într-un live pe contul să de Instagram în uurmă cu un an, când a izbucnit scandalul dintre Velea și Abi.

Ani despre Zani: ”Zici că e vânzător de blugi”

Abi Talent
Abi l-a suparat pe Zanni

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Pe de altă parte, Abi Talent a răspuns în stilul său arogant, comentând la o poză cu Zanni și ceilalți băieți de la Golden Gang, despre care spunea că nu a auzit nimic și nu știe cine sunt.

”...și restul, să m... familia mea dacă am auzit de voi. Nu vă supărați pe mine, dar să m... eu dacă am auzit de voi.

Ăsta zici că e vânzător de blugi”, a spus Abi Talent despre Zanni.

Citeste si: Scandal uriaș între Alexandra Stan și Cătălin Moroșanu de la Faimoși, la Survivor România! „După ce că ești ultima, mai și comentezi!”

Nu a fost singura dată când Zanni a sărit să-l apere pe Alex Velea. La fel s-a întâmplat și în momentul în care acesta s-a certat cu Lino Golden. În acel moment, Zanni s-a certat rău cu Lino și chiar i-a promis că-i ”rupe picioarele”.

Scandal și cu Lino Golden: ”Vai, ce mi-a făcut orfanul ăsta”

Mi se rupe.... prietene, că râzi de mine că stau la cămin, că pui oamenii și că mă înjuri de m... pe care nu-i cunosc, mă înjuri de mama și de tata pe care nici pe ăia nu-i cunosc. Dar să faci alte glume cu mine, de ce p... mea aș mai avea limite și aș ai avea grijă la cum vorbesc... Și pentru că ai mai multă influență decât mine, o dai în victimă după aia...

Citeste si: Alin Sălăjean de la Survivor România, declarație uimitoare pentru Alexandra Stan: „Te iubesc! Mor de dragul tău!” Jador: „Și nevastă-ta? Nu te mai doare carnea pe tine?”

Că, vai, ce mi-a făcut orfanul ăsta. Dar pe orfanul ăsta tu îl înjurai de nații, de m..., de familii, Orfanul ăsta nu ți-a făcut nimic, când te prinde îți rupe picioarele, dar până atunci nu ți-a făcut nimic... Bine, corect, ce picioare să rup eu, că n-am mai rupt picioare până acum, așa se zice, de nervi. Lasă, că mi-a zis că plătește el pe unul să vină să mă bată, nu știu ce...”, a spus Zanni despre Lino Golden.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Marilena de la Războinici, propusă spre eliminare de colegi! Concurenta, în pericol să părăsească Survivor România: „Mă așteptam!”

Zanni de la Faimoși o critică dur pe Alexandra Stan! „Ea nu are ce căuta la Survivor!”

Bombă la Survivor România 2021! Alexandra Stan și Zanni, relație amoroasă în Republica Dominicană? „Se iubesc”

Iată cât a trebuit să plătească Loredana Groza pentru videoclipul piesei „Fericire”!

Șoc la Pro Tv! Un cunoscut prezentator și-a bătut soția: Mi-a dat un pumn în cap

BOMBĂ! Cine este IUBITUL actual al Danei Budeanu! Este ȘOC TOTAL în lumea politică

Alchimia perfectă care ne apără de boli. Cum funcționează uimitorul sistem umanitar

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies