Zanni, gest impresionant pentru Alex Velea! Și-a tatuat mesajul primit de la el: ”Mi-a trimis o scrisoare când eram la Survivor...”

Zannidache și Alex Velea, despre experiența tatuajelor! Ce gest a făcut câștigătorul Survivor România 2021 pentru cel care i-a fost aproape la greu?!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Zannidache a făcut un gest impresionant pentru Alex Velea, cel care i-a fost alături la bine și la greu. Câștigătorul Survivor România 2021 a primit o scrisoare de la artist, pe vremea când se afla în competiție. Se pare că mesajul transmis de Velea l-a emoționat profund pe Zannidache, căci la scurt timp după ce a câștigat sezonul doi Survivor, a recurs la un gest incredibil. 

Citeste si: Zanni și-a tatuaj unul dintre mesajele pe care i le-a transmis Alex Velea, cât timp era la Survivor: "Ai confirmat..."

Tânărul și-a tatuat mesajul respectiv, direct pe coaste. Zanni a povestit la Teo Show că a fost destul de dureros, însă a făcut-o pentru că Alex Velea este o persoană importantă pentru el.

Zanni: Alex mi-a trimis o scrisoare cand eram la Survivor si cea mai importanta fraza a fost „Ai confirmat tot ce am crezut despre tine”. Si mi-am făcut tatuajul pe coaste, să fie mai dureros.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Zanni, luat prin surprindere chiar de ziua lui de naștere. Ce surpriză emoționantă i-au făcut prietenii lui apropiați?!

Alex Velea: Peste tatuajul cu „homeless” am convenit să punem un X.

Zanni: Eu nu am foarte multe persoane dragi și dacă am o persoană dragă… (…) La 17 ani jumate mi-am făcut primul tatuaj.

Alex Velea si Zanni

Alex Velea si Zanni

[Sursa foto: Captură YouTube]

Zanni și Alex Velea, despre cele mai dureroase tatuaje

Cât despre cele mai dureroase tatuaje, Zanni spune că pe genunchi, la subraț și pe tâmple a fost dureros. Iubitul Antoniei a vorbit și despre experiența lui cu tatuajele, susținând că pe spate l-au durut enorm, de parcă simțea cum cineva îl taie cu lama. 

Alex Velea: Pe mine pe spate m-a durut cel mai rău, m-a durut îngrozitor. Nu ai impresia că te doare ceva, simțeam că mă taie cu lama.

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021: M-a durut pe genunchi, la subraț, pe tâmple.

Tatuajul lui Zanni

Tatuajul lui Zanni

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies